Princeza od Velsa hitno operisana, stiglo zvanično saopštenje iz Kensingtona

Princeza od Velsa hitno operisana, stiglo zvanično saopštenje iz Kensingtona

Autor: | 17/01/2024

3

Kejt Midlton hitno operisana i ostaje u bolnici

Dramatične vesti iz Velike Britanije: Kejt Midlton je operisana i ostaće u bolnici narednih deset do četrnaest dana. Princeza od Velsa juče je primljena na jednu privatnu kliniku zbog zakazane operacije abdomena, navodi se u zvaničnom saopštenju Kensingtonske palate. 

Chris Jackson/Getty Images

 

“Na osnovu trenutnih medicinskih saveta malo je verovatno da će se vratiti javnim dužnostima pre Uskrsa”, stoji u objavi koja se našla i na nalozima prinčevskog para na društvenim mrežama.

Pročitajte: Besprekornu biografiju Kejt Midlton, koja slavi 42. rođendan, kvari samo jedan skandal

Kejt se dobro oseća i zahvaljuje svima na interesovanju za njeno zdravstveno stanje, ali se nada da će javnost imati razumevanja za molbu da sve informacije ostanu u domenu privatnog.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Otkazala je sve obaveze i verujemo da jedva čeka da je puste kući, na oporavak. No, moraće malo da se strpi i da posluša savete svog lekarskog tima.

Pročitajte: Kejt Midlton za doručak uvek jede isto - Zbog moćnog napitka nema grama sala

Znamo koliko je lepa princeza aktivna, a poslednjih meseci bila je zaista nezaustavljiva. Svuda je stizala, ne skidajući osmeh sa lica. Da ne zaboravimo činjenicu da ima troje dece, koju ne ispušta iz vida. Sigurno joj nedostaje topla porodična atmosfera, mada joj ni mali odmor neće škoditi. Želimo joj brz oporavak!

Aaron Chown/Getty Images

 

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti