Težak trenutak, kraj... Princ Vilijam saopštio tužne vesti, objavio i njenu fotografiju

Težak trenutak, kraj... Princ Vilijam saopštio tužne vesti, objavio i njenu fotografiju

Autor: | 10/04/2024

0

 Princ Vilijam na Instagramu saopštio tužne vesti

Zdravstveni problemi, navodna preljuba, afera sa fotografijom i još mnogo toga - čini se da se nad kraljevskom palatom Velike Britanije nadvio crn oblak, a konačno se oglasio jedan od aktera, princ Vilijam.

Photo by Leon Neal/Getty Images

 

Nakon dva i po meseca spekulacija, najneverovatnijih teorija zavere i nebrojenih optužbi na račun britanskog dvora, svim dilemama došao je kraj.

Pročitajte: Kejt Midlton već pobedila jedan tumor - Princeza se i pre nove dijagnoze mučila sa ozbiljnim problemima

Kejt Midlton sama je tome stala na put, video-snimkom koji je u ranim večernjim satima stigao iz njenog doma i šokirao svet – princeza od Velsa saopštila je da ima rak.

 
Nakon toga prvi put se javnosti obratio princ Vilijam i to putem Instagram profila.
 
„Hvala vam za toliko nezaboravnih utakmica”, objavljeno je na Instagram storiju na profilu princeze i princa od Velsa, a poruka je upućena engleskoj fudbalerki Rejčel Dejli koja je danas saopštila da više neće igrati za reprezentaciju svoje zemlje, ističući da je to bila teška odluka, kao i da bi nosila dres ceo život da je to moguće.

Toby Melville/Getty Image

 

Bez obzira na to što je u pitanju zajednički profil, o poruci se piše kao o oglašavanju princa Vilijama, jer je u toku lečenje Kejt Midlton.

Vilijam je nastavio da obavlja službene dužnosti dok traje dupla kriza u porodici zbog zdrastvenih problema njegove supruge i kralja Čarlsa koji se takođe bori sa kancerom.

Smatra se da bi Kejt Midlton mogla da se vrati službenim dužnostima kada joj zdravstveno stanje to dozvoli, ali to neće predstavljati i njen povratak poslu. Princ Vilijam, koji sa suprugom i decom, Šarlot, Džordžom i Lujem, provodi uskršnje praznike, trebalo bi da se vrati javnim anagažmanima nakon te pauze.
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

Slične Vesti