Hari i Megan besni: Tužba zbog sina Arčija je spremna

Hari i Megan besni: Tužba zbog sina Arčija je spremna

Autor: | 24/07/2020

0

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa besni su i razočarani. Kako prenose svetske agencije, Megan i Hari odlučili su da tuže fotografa koji je nedozvoljeno snimao njihovog sina Arčija kako se igra u dvorištu porodičnog doma u Sjedinjenim Američkim Državama. Odlučili su da pokrenu pravni postupak protiv neimenovanog fotografa koji je  dronom snimao njihovog četrnaestomesečnog sina u vreme karantina.

Par je u tužbi naveo da su slike „invazija na privatnost“.

‒ Svaki pojedinac i član porodice u Kaliforniji po zakonu ima pravo na privatnost u svom domu. Nijedan dron, helikopter ili teleskopski objektiv ne može da oduzme to pravo ‒ rekao je njihov advokat Majkl Kamp, prenosi „BBC“.

Dodao je da su Hari i Megan podigli tužbu kako bi zaštitili sinovljevo pravo da uživa u svojoj kući bez navale novinara i da bi sprečili one koji žele da profitiraju od tih fotografija.

Pročitajte: Problemi u braku - Između Harija i Megan više ništa nije isto?

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nemaju mira

Kraljevska porodica veoma je zabrinuta za malog Arčija i na sve načine pokušava da nagovori Megan i Harija da se vrate u London. Princ Čarls ne može da prihvati da je njegov unuk izložen tolikom riziku i po svaku cenu želi da ga vrati u kraljevsku palatu, bar dok ne prođe opasnost od virusa. Ukoliko ne uspe da ubedi Megan i Harija, skovao je tajni plan da sa suprugom Kamilom privatnim avionom ode u Los Anđeles po Arčija.

I Kejt Midlton predložila je suprugu princu Vilijamu da sa decom zajedno odu u Sjedinjene Američke Države i budu tamo neko vreme. Mališani se baš raduju što će vreme provesti sa bratom koga dugo nisu videli. Vanredno stanje zatvorilo ih je u kuću i putovanje zvuči kao sjajan plan da se svi zajedno druže i kvalitetno provode vreme.

Da li će pokretanje tužbe i narušavanje mira u porodičnom domu Megan i Harija doneti i promenu plana i putovanje u Britaniju, ostaje da vidimo.

Pročitajte: Megan i Hari presrećni - Maleni Arči izgovorio prvu reč

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još