Prvi rođendan u novom domu: Princ Hari će na proslavi imati i gošću iznenađenja

Prvi rođendan u novom domu: Princ Hari će na proslavi imati i gošću iznenađenja

Autor: | 15/09/2020

0

Princ Hari slavi rođendan, a ovaj 36. je poseban jer će ga proslaviti u novom porodičnom domu u Santa Barbari. Hari će svećice ugasiti u društvu supruge i sina, a kako navode strani mediji, mogao bi se obradovati i iznenadnom gostu.

Iako bi Hari voleo da u svom domu ugleda članove svoje porodice, koji su zbog strogih mera prouzrokovanih pandemijom korona virusa sprečeni da dođu, društvo će mu praviti tašta. Majka Megan Markl Dorija Regland, koja trenutno živi u Los Anđelesu, doputovaće kod ćerke i zeta kako bi Hariju poželela srećan rođendan.

Iako su mnogi, u duhu napisa o sukobu kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa, očekivali da će rođendanske čestitke izostati, čestitka je stigla sa zvaničnog profila kraljevske porodice na „Instagramu“.

Pročitajte: Udarna vest u svim svetskim medijima - Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Sep 15, 2020 at 12:00am PDT


„Želimo vojvodi od Saseksa srećan rođendan!“, piše uz fotografiju, na kojoj Hari, sa širokim osmehom, razgovara sa svojom bakom.

Princ Hari slavi Rođendan - Čestitka Vilijama i Kejt krije poruku?

Čestitka je ubrzo stigla i iz Kensingtonske palate, a duhovita fotografija Harija, Kejt i Vilijama, koji trče, poslužila je kao rođendanska.

„Danas želimo srećan rođendan princu Hariju“, napisali su oni na svom „Instagramu“.

Pročitajte: Dve decenije posle majčine smrti princ Hari saznao bolnu istinu, lekari ga mole za saradnju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Sep 15, 2020 at 12:01am PDT

Fotografiju je ispratilo nekoliko komentara o Meganinom odsustvu sa fotografije, pa su samim tim dali povoda da se posumnja da je ona pravi razlog porodičnog sukoba.

Princ Hari veoma se obradovao što nijedna rođendanska čestitka nije izostala, a posebno je srećan što će ovaj dan provesti sa suprugom, sa kojom intenzivno radi na poboljšanju odnosa, i sa preslatkim sinčićem Arčijem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još