Megan i Hari imaju najlepšu novogodišnju čestitku

Megan i Hari imaju najlepšu novogodišnju čestitku

Autor: | 01/01/2020

0

Megan i Hari su poslali najlepšu novogodišnju čestitku na kojoj je najslađi mali princ na svetu

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su Novu godinu doćekali daleko od kraljevstva, a sa njima je otputovao i najslađi ćlan njihove male porodice.

Maleni Arči uživa sa mamom i tatom, a Megan i Hari izgledaju presrećno i nasmejano. Verujemo da je jedan od razloga i taj jer su se za praznike odvojili od pritiska medija i javnosti, te posvetili samo onome što je najvažnije - svojoj maloj porodici.

Uz kolaž fotografija u kratkom videu koji pretstavlja retrospektivu 2019. godine, Megan i Hari su svima poželeli srećnu Novu godinu.

- Svima vam želimo srećnu Novu godinu i zahvaljujemo vam se na vašoj neprestanoj podršci! Drago nam je što smo toliko vas širom sveta i lično upoznali i jedva čekamo da upoznamo i mnoge druge u godini pred nama. Nadamo se da će ova 2020. svima doneti više zdravlja i sreće - napisali su Megan i Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, posebno se zahvalivši grupi "Coldplay".

- Posebno se zahvaljujemo Krisu Martinu i grupi Coldplay što su nam dopustili da za ovaj video upotrebimo jednu od njihovih pesama - poručili su Megan i Hari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 31. Дец 2019. у 12:15 PST

Dok Megan i Hari uživaju u praznicima daleko od kraljevstva, kraljica Elizabeta nije srećna zbog toga

Iako su se brojni članovi kraljevske porodice radovali druženju s malenim Arčijem, Megan Markl i princ Hari su odlučili da uzmu šestonedeljni odmor koji su proveli u Kanadi.

U međuvremenu su britanski mediji objavili vest kako je princ Filip zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno hospitalizovan, a s obzirom da je zadržan nekoliko noći u bolnici, kraljica Elizabeta II je navodno odlučila da pozove Harija i Megan da se ranije vrate u Veliku Britaniju i provedu praznike s porodicom na tradicionalnom okupljanju u Sandringemu.

Megan i Hari nisu želeli da se vrate u Veliku Britaniju iako ih je Kraljica Elizabeta pozvala

Uprkos njenim molbama, vojvode od Saseksa se nisu pojavili na porodićnom okupljanju. Umesto njih, u centru pažnje bili su princ Vilijam i Kejt Midlton koji su pokušali da umire iznerviranu britansku javnost koja je Megan i Harija prozvala neobzirnima i sebičnima.

Osim javnosti, Meganinim i Harijevim ponašanjem nezadovoljan je i veliki deo kraljevske porodice. Stvorilo se mišljenje da su vojvode od Saseksa u ovoj situaciji sebični i da nemaju razumevanja, posebno zbog godina u kojima su kraljica i princ Filip i činjenice da bi ovo mogao biti zadnji Božić kraljevske pordice u istom sastavu.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su ostali uz porodicu i praznike provode u Sandringemu

https://www.instagram.com/p/B6fl17qAWhz/

Kejt Midlton i princ Vilijam snimljeni su u tradicionalnoj šetnji prema crkvi sv. Marije Magdalene u Sandringemu, a vojvode od Kembridža su po prvi put sa sobom na božićnu misu poveli princezu Šarlot i princa Džordža, koji su se upoznavali i rukovali s okupljenim stanovnicima Sandringema.

https://www.instagram.com/p/B6fxfIjgeOf/

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još