Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa se vraćaju u kraljevstvo?

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa se vraćaju u kraljevstvo?

Autor: | 30/05/2020

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trenutno se navikavaju na svoj novi život u Los Anđelesu i svakodnevno uživaju u vremenu koje provode sa jednogodišnjem sinom Arčijem.

Par se u martu povukao sa svojih kraljevskih dužnosti, pa je ostalo nejasno koliko ćemo ih često viđati u društvu kraljevske porodice. Posebno, od kada se svakodnevno spekuliše o sukobu između vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i Megan Markl.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće gosti na venčanju princeze Beatriče

Kraljevska porodica juče je imala u planu da proslavi još jedno kraljevsko venčanje, a planirano je bilo da se 29. maja princeza Beatriče uda za Eduarda Mapeli Mozija. Usled pandemije korona virusa venčanje je otkazano, a Bakingemska palata tek treba da objavi novi datum venčanja. Ono što je sve posebno obradovalo je i vest da će princ Hari i Megan prisustvovati venčanju.

Pročitajte: Tajna Vojvode i vojvotkinje od Saseksa: Princ je kriv za raspad porodice, a ne Megan Markl?

Princ Hari je oduvek blizak sa svojim rođakama princezama Beatriče i Eugeni. Megan i Hari bili su gosti na venčanju princeze Eugeni i Džeka Brosbanka, pa se očekuje da će biti gosti i na novom kraljevskom venčanju.

Pročitajte: Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili do sada neviđene fotografije malenog princa

Medije zanima da li će jednogodišnji princ Arči debitovati na venčanju zajedno sa ostalim mališanima kraljevske porodice. A da li ćemo videti prinčeve Luisa i Arčija na fotografijama sa kraljevskog venčanja, za sada je još uvek tajna.

Pročitajte: Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaju razlog za slavlje!

Princ Hari i Megan Markl su nedavno proslavili svoju drugu godišnjicu braka, a o nezaboravnom izgledu vojvotkinje od Saseksa i danas se govori. Roditelji malog Arčija postali su neposredno pred prvu godišnjicu 6. maja. Njihova ljubav započela je 2017. i od tada imamo prilike da pratimo njihovu bajkovitu ljubavnu priču.

Pročitajte: Kraljevska porodica u strahu: Šta je Megan otkrila u tajnom dnevniku?

Hari i Megan su od marta napustili kraljevske dužnosti i drugu godišnjicu braka proslavili su u svom novom domu, daleko od strogih kraljevskih pravila. Megan je princu Hariju priredila romantičnu večeru i darovala mu njihove venčane zavete koje je ručno ispisala krasnopisom.

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još