Megan i Hari se ne vraćaju iz Kanade, posluga u Frogmor Kotidžu je otpuštena?

Megan i Hari se ne vraćaju iz Kanade, posluga u Frogmor Kotidžu je otpuštena?

Autor: | 19/01/2020

0

Sve su očigledniji znaci da Megan i Hari nemaju više nameru da se vraćaju iz Kanade u Veliku Britaniju

Megan i Hari polako ostaju bez svih privilegija. Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su kako su svi zaposleni u Frogmor Kotidžu, britanskom domu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, obavešteni kako njihove usluge više neće biti potrebne. I dok su tek retki dobili premeštaj u Bakingemsku palatu, onima manje srećnima uručen je otkaz

Princeza Dajana bi bila besna zbog svega što su učinili Megan i Hari!

Sve su očigledniji znaci da Megan i Hari nemaju više nameru da se vraćaju iz Kanade u Veliku Britaniju, a sve je dodatno potvrđeno pošto je izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio da su zaposleni u Frogmor Kotidžu primili obaveštenje da njihove usluge više neće biti potrebne.

Megan i Hari polako ostaju bez svih privilegija, a sada i bez posluge

Barem dvoje zaposlenh, upravnik kuće i spremačica, premešteni su na druge pozicije u okviru kraljičinog domaćinstva, dok su ostali, među kojima se našao i kuhvar, kućne pomoćnice..., obavešteni kako više neće biti zaposlenii u domu gde su živeli Megan i Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u Vindzoru.

Princ Hari i Megan Markl su odlučili da žive kao “sav običan svet“, odričući se prava na finansijsku potporu monarhije, ali ujedno i odbijajući da vrše dužnosti kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Megan i Hari usudili su se da kažu ne kraljici, porodici, dužnostima i titulama, i da otvore sasvim novo poglavlje života 

Iako su na imanju svi imali posla, kao i da nije bilo viška ljudi, zbog odluke para da barem deo godine žive u Kanadi, zaposleni jednostavno nisu potrebni za puno radno vreme, odnosno moraju da promene poslove.

Gotovo je, više ih neće koristiti: Megan i Hari ostali bez kraljevskih titula!

Sve to dolilo je dodatno ulje na vatru, pa se sve glasnije nagađa kako je ovo sve samo znak kako je ovime vojvotkinja od Saseksa dala jasno do znanja kako više neće da se vrati u Veliku Britaniju.

Megan i Hari nisu ni imali nameru da se vraćaju u kraljevstvo, sve je samo predstava za javnost?

Ovo sve još nije službeno potvrđeno, ali zaposlenima su već navodno rekli kako mogu da očekuju promene u narednim danima, dok je dvoje zaposlenih, koji su inače baš živeli na imanju i brinuli o njemu, dobilo obaveštenje da njihove usluge više neće biti potrebne.

- Nekim zaposlenima već su ponuđeni drugi poslovi u Bakingemskoj palati. Sve je to za njih došlo kao veliki šok, jer za svakog od njih je bila izuzetna čast da rade u Frogmor Kotidžu - otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Novi skandal: Princ Čarls veoma loše, iz testamenta izbacuje Kamilu?

Princ Čarls (71) nova je tema o kojoj bruje britanski mediji. Naime, samo što se lagano smiruje situacija oko skandala što Megan i Hari napuštaju kraljevsku porodicu, stižu novi “potresi”.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još