Kraljevski brend zlata vredan: Megan Markl i princ Hari će vrlo brzo zaraditi milione dolara

Kraljevski brend zlata vredan: Megan Markl i princ Hari će vrlo brzo zaraditi milione dolara

Autor: | 15/01/2020

0

Jedini prostor u kojem vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogu da budu nezavisni, a da zadrže trenutna zaduženja jeste polje finansija, a kako se čini Megan Markl i princ Hari će vrlo brzo zaraditi milione dolara

Britanska kraljica Elizabeta II obznanila je javnosti da pruža punu podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl, u njihovoj želji da nastave da žive uz veću nezavisnost i drugačije usmerenje porodičnog života, ali je dodala i da se nada da će zadržati dužnosti koje im pripadaju.

Jedini prostor u kojem vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogu da budu nezavisni, a da zadrže trenutna zaduženja jeste polje finansija.

Njih dvoje su više puta isticali da ne žele da finansiraju svoj život novcem poreskih obveznika, ali bez obzira na to, Biznis insajder piše da će mladi par “lako do svoje prve” milijarde…

Dejvid Hej, CEO firme Brand Finance je za BI govorio o tome koliki se potencijal za razvoj brenda krije u njihovoj popularnosti.

Megan Markl i princ Hari treba da kopiraju način rada Kajli Džener i uspeh im je zagarantovan 

On tvrdi da bi par trebalo da “kopira” projekat Kajli Džener i način na koji je ona razvijala svoju komzetičku liniju.

On popularnost Hari i Megan poredi sa popularnošću Baraka i Mišel Obame koja se pokazala ključnom prilikom plasiranja knjige koju je bivša prva dama napisala, prenosi B92.

“Uticaj Megan Markl vidi se i po tome što sve što ona premijerno obuče bukvalno nestane iz prodavnica u vrlo kratkom roku”, ističe Hej.

Megan Markl i princ Hari su trenutno najpopularniji par na svetu

Osnivači i konsultatni firme Inzpire.me, koji najbliže sarađuju sa Koka kolom i UNICEF-om naglašavaju da je i monetizovanje društvenih mreža veoma važno.

Njihov zajednički Instagram nalog je dobio 190.000 novih pratilaca u poslednjih sedam danas od kako su objavili povlačenje, prenosi Nedeljnik.

Megan Markl i princ Hari su najbolji kraljevski brend pred kojim je sjajna budućnost

Stručnjaci smatraju da bi po svakom sponzorisanom postu, par mogao da dobije 150.000 dolara. I to je početna cena. Najveću zaradu po jednoj objavi imala je Dženerova (1,5 miliona dolara), a bračni par Obama nije zaradio više od 230.000 dolara za jednu objavu. Tu se krije kapital za Hari i Megan.

Čini se da prva milijarda neće biti problematična.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još