Majka zaštitnica: Megan Markl kreće u rat protiv medija

Majka zaštitnica: Megan Markl kreće u rat protiv medija

Autor: | 09/09/2020

0

Megan Markl sprema tužbu, a ovoga puta sve će učiniti da dobije spor. Naime, paparaci su fotografisali vojvotkinju od Saseksa u popodnevnoj šetnji sa sinom. Ovo nije prvi slučaj paparaco fotografisanja malog Arčija.

Pre samo nekoliko meseci Megan i Hari pokrenuli su prijavni postupak protiv neimenovanog fotografa, koji je dronom snimao njihovog sina Arčija, kako se igra u dvorištu porodičnog doma.

Pročitajte: Mali Arči je povod za novi sukob Kejt Midlton i Megan Markl?

Par je u tužbi naveo da su slike „invazija na privatnost“.

‒ Svaki pojedinac i član porodice u Kaliforniji po zakonu ima pravo na privatnost u svom domu. Nijedan dron, helikopter ili teleskopski objektiv ne može da oduzme to pravo ‒ rekao je njihov advokat Majkl Kamp, prenosi „BBC“.

Sada se situacija ponavlja a Megan Markl sprema tužbu, kako bi svom sinu omogućila da neometano uživa u svom detinjstvu. Naime, vojvotkinja od Saseksa u Kaliforniju se preselila kako bi njena porodica imala barem malo privatnosti, ali ih paparaci ne ostavljaju na miru.

Pročitajte: Presudna odluka Megan Markl - Ovo je razlog zbog kog je brak okončan!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) дана 8. Мај 2020. у 4:56 PDT


Paparaco agencija "Splash News", kako navodi izvor blizak vojvotkinji, poslala je fotografe, koji su pokušavali da naprave fotografije Arčija, dok sa majkom šeta parkom.

Njihov advokat zauzeo je stav porodice:

- Fotografije dečaka niko ne može napraviti bez pristanka njegovih roditelja.

Sa druge strane fotografska agencija brani se, govoreći da je vojvotkinja Megan dala svoj pristanak, jer se nije obratila fotografima, već je nastavila šetnju sa sinom, iako je videla da su ih paparaci pratili.

Kako prenosi "Daily Mail" sudski proces je otpočeo, a vojvotkinja se nada da će dobiti ovaj slučaj, nakon što je proces protiv "The Mail Sunday" izgubila.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još