Kejt Midlton danas slavi rođendan, ali sve je u senci "Megzita"

Kejt Midlton danas slavi rođendan, ali sve je u senci "Megzita"

Autor: | 09/01/2020

0

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton danas slavi 38. rođendan, ali slavlje povodom ovog divnog dana uspešno su uništili princ Hari i Megan Markl

Kraljevska porodica je u čast rođendana Kejt Midlton objavila najnoviju forografiju vojvotkinje, na kojoj je nasmejana i opuštena u džinsu.

Kejt je u popodnevnim satima stigla u palatu zajedno s princem Luisom, na proslavu svog rođendana.

https://www.instagram.com/p/B7GoP7Vovw8/

Samo dan pre rođendana Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl su obznanili da napuštaju kraljevske dužnosti, te da se iz istog povlače u želji da se finansijski osamostale.

Šokantan je i način na koji su to predstavili javnosti, a sve je kako ponavljaju izvori, napravljeno planski bez konsultacija s kraljevskom kancelarijom za komunikacije i odnose s javnošću.

Kejt Midlton rođendan proslavlja u pratnji najmlađeg sina, princa Luisa

Odluka je iznenadila i vojvode od Kembridža, kao i princa Čarlsa koji su za sve saznali putem online kanala i televizijskih udarnih vesti.

- Članovi porodice, ali i širi krug ljudi veoma je razočaran ovim razvojem situacije. Megan i Hari su dobili venčanje kakvo su želeli, poklonjena im je i kuća o kakvoj su sanjali, imali su na raspolaganju sav novac i odlazili su na turneje koje su sami birali. Čitavo vreme su imali podršku porodice. Nikome nije jasno šta još žele i šta im nedostaje - rekao je jedan od upućenih izvora za britanski Daily Mail dok drugi dodaje da je ovo izuzetno nepravedno prema kraljici Elizabeti.

Kejt Midlton rođendan proslavlja u senci događaja koji su uzdrmali monarhiju

- Ovo je veoma neodgovorno i krajnje nepravedno prema kraljici. Ona zaista ne zaslužuje da se neko ovako odnosi prema njoj. Cela porodica razume da Hari i Megan žele da rade nešto drugačije i pokazali su želju da im pomognu u ostvarenju toga - naveo je izvor za britanske medije.

Rođendan vojvotkinje od Kembridža su pokvarili princ Hari i Megan Markl svojom objavom da napuštaju kraljevstvo

Ipak, nakon što je kraljica Elizabeta putem službe za odnose s javnoošću iz Bakingemske palate objavila da "nije sve tako jednostavno i da će o planovima koje su osmislili princ Hari i Megan Markl morati da se još diskutuje i radi", život se nastavlja, dok javnost oštro osuđuje potez vojvoda od Saseksa.

Kraljica Elizabeta je poslala javnu rođendansku čestitku vojvotkinji od Kembridža, Kejt Midlton. Kraljevska porodica je na svom zvaničnom Instagram profilu postavila četiri fotografije Kejt Midlton, u čast ovog posebnog dana za nju.

https://www.instagram.com/p/B7GHlR2nvFo/

Na njima je momenat kada je Kejt po prvi put bila na zajedničkom događaju s kraljicom Elizabetom 2012. godine u Notingemu, jedna je sa Kejtinog učešća na Chelsea Flower Show, prošlog leta, treća je prikazuje dok je u poseti kraljevskom koledžu u Londonu u martu 2019., dok je poslednja portret vojvotkinje koji je prikazuje u kraljevskoplavoj haljini Emilije Viksted, tokom svečanog ručka  organizovanog povodom National Emergencies Trust u  Novembru.

93-godišnja kraljica Elizabeta je uz fotografije poručila Kejt: "Vojvotkinji od Kembridža želim najsrećniji rođendan!"

https://www.instagram.com/p/B7GL07IlnTc/

Na kraljevskom nalogu na Tviteru objavljen je i link koji vodi ka vebsajtu sa informacijama o radu lepe vojvotkinje Kejt.

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1215216314840748033

Kraljica nije jedina koja je uputila rođendanske čestitke Kejt. Princ Čarls i Kamila Bouls Parker su takođe čestitali rođendan Kejt Midlton na poseban način.

Kejt Midlton rođendan neće pokvariti ružnim vestima, od buduće kraljice se to ne očekuje

Postavili su karusel od kejtinih fotografija, na kojima se vidi vojvotkinja na različitim dešavanjima koje je obavljala u okviru kraljevskih dužnosti.

- Želimo vojvotkinji od Kembridža srećan rođendan - poručili su Čarls i Kamila. pišući crvenim slovima uz emodži balona.

Oglasio se i par koji u javnosti zbog jučerašnjeg postupka nazivaju "Megzit", te su ispod posta koji je kraljica objavila poželeli srećan rođendan Kejt Midlton, što je bilo i njihovo prvo obraćanje nakon jučerašnje objave.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/princ-hari-megan-markl-se-povlace/

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti