Od svega na svetu samo je to želela: Poslednja želja kraljice Elizabete ostaće neostvarena, pretužno

Od svega na svetu samo je to želela: Poslednja želja kraljice Elizabete ostaće neostvarena, pretužno

Autor: | 22/09/2022

0

Poslednja želja kraljice Elizabete II više nije tajna. Od svega na ovom svetu omiljena britanska kraljica želela je samo jedno. Istoričar i stručnjak za kraljevsku porodicu Robert Hardman otkrio je za magazin "People" poslednju želju kraljice Elizabete II.

Pročitajte: Počele pripreme za sahranu kralja Čarlsa, poznato ime operacije

Getty Images

 

- Nije želela da vidi svoj spomenik, ni da ima zasebnu grobnicu unutar kapele Svetog Džordža. Kao što mi je njena rođaka Margaret Rouds jednom rekla - želela je da učini svog oca ponosnim - rekao je.

Prema rečima pomenutog stručnjaka, kraljičina poslednja želja bila je ta da se Hari pomiri s ostatkom porodice i vrati u Englesku. Nažalost, ta želja joj se nije ostvarila.

Getty Images

 

Poslednja želja kraljice Elizabete ostala je neostvarena

Poznato je da je Hari oduvek bio kraljičin omiljeni unuk, a sada je stigla i zvanična potvrda da ga je kraljica jednostavno obožavala uprkos svim izdajama i razočaranjima koje je priredio kraljevskoj porodici u poslednjih nekoliko godina.

- Kraljica je svog unuka, princa Harija, obožavala sve do poslednjeg dana svog života. Isto tako, Hari je nju izuzetno voleo, te mu je zbog toga njena smrt jako teško pala - rekao je Hardman, te pojasnio kako je princu posebno teško palo to što poslednjih godina nije često viđao svoju baku.

Pročitajte: Sahrana kraljice Elizabete - Kovčeg spušten u kriptu, članove porodice slomile emocije (foto)

Getty Images

 

- Ona je bila jedna od najsnažnijih poveznica između Kalifornije i Vindsora, a jedino je njena ljubav uspela da zadrži Harija od toga da kompletno prekine sve veze sa svojom porodicom - dodao je istoričar.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još