Danas bi slavila 97. rođendan: Objavljena nikad viđena fotografija kraljice Elizabete FOTO

Danas bi slavila 97. rođendan: Objavljena nikad viđena fotografija kraljice Elizabete FOTO

Autor: | 21/04/2023

0

Kraljica Elizabeta danas bi slavila 97. rođendan

Kraljica Elizabeta danas bi slavila 97. rođendan. Britanci ne zaboravljaju damu koja je više od tri decenije bila na tronu, pa se danas širom zemlje održavaju svetkovine u njenu čast, a tim povodom iz Kensingtonske palate, rezidencije princa i princeze od Velsa, stigao je portret koji do sada nismo videli.

Pročitajte: MRŽNJA nije tajna - Kejt i Megan prisiljene da stoje jedna pored druge, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Twitter

 

Autorka fotografije je Kejt Midlton, a nastala je prošlog leta u Balmoralu, kada su kraljici došli u posetu neki od unuka i praunuka. U gornjem redu stoje lejdi Luis Mauntbaten Vindzor i erl Džejms od Veseksa, u sredini su Lena Tindal, princ Džordž, princeza Šarlot, Ajla Filips i princ Luis, a pored prabake sede Mija i Lukas Tindal i Savana Filips, deca njenih unuka, princa Vilijama, Zare Tindal i Pitera Filipsa, kao i najmlađeg sina, princa Edvarda. Jedan od poslednjih susreta sa kraljicom lepa je uspomena koja će jednog dana svima puno značiti.

Pročitajte: Težak period ostavljaju iza sebe - Vilijam i Kejt u farmerkama čestitaju praznike, zvezde portreta Džordž, Šarlot i Luis FOTO

Kensington Palace PA Media

 

Elizabeta Druga preminula je nekoliko nedelja kasnije, 8. septembra, u zamku Balmoral u Škotskoj, gde je provela poslednje mesece života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti