Tajno oružje njenog veličanstva: Punih 69 godina kraljica Elizabeta verna je ovom karminu, dobila je čak i svoju nijansu

Tajno oružje njenog veličanstva: Punih 69 godina kraljica Elizabeta verna je ovom karminu, dobila je čak i svoju nijansu

29/11/2021

0

Karmin kraljice Elizabete potvrđuje njenu moć i doslednost

Boja karmina može da otkrije mnoge tajne žene koja ga nosi. Ko ume da čita sa usana lako će saznati sve što ga interesuje o vašem stilu i karakteru. Osim ako niste kraljica Elizabeta, nju je nemoguće protumačiti. No, ni najmoćnija žena sveta ne izlazi iz kuće, u njenom slučaju palate, bez omiljenog ruža.

Pročitajte: Zašto je Princeza Dajana prestala da nosi plavi ajlajner

Getty Images

 

U tašnicama brenda Launer, kome je verna skoro pola veka, postoji posebna “odaja” za karmin. Već niz decenija koristi one sa potpisom kozmetičke imperije “Clarins”, koja je pred ceremoniju krunisanja 1952. godine za nju napravila posebnu nijansu, a jedna bordo nosi naziv “Balmoral Lipstick”.

Pročitajte: Ovih šest namirnica kraljevska porodica nikada ne jede, neke će vas iznenaditi

Getty Images

 

Ponekad se odluči i za neki iz kolekcije “Elizabeth Arden”. Pošto je kraljici sve dozvoljeno, pa i da se šminka u javnosti, više puta je “uhvaćena na delu”, posebno dok je pratila konjske trke. Tada se, osim karmina, u njenim rukama nađe i džepno ogledalce koje je dobila od princa Filipa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti