Šta će biti posle 7. marta: Svi detalji velikog intervjua trudne Megan i Harija kod Opre Vinfri

Šta će biti posle 7. marta: Svi detalji velikog intervjua trudne Megan i Harija kod Opre Vinfri

Autor: | 21/02/2021

0

Kod Opre Vinfri za koji dan, po prvi put otkako su napustili kraljevsku porodicu, gostovaće princ Hari i trudna Megan Markl. Ovo će ujedno biti i prvi njihov intervju posle napuštanja britanskog dvora i preseljenja u Kanadu, a zatim i Ameriku.

Pročitajte: Opra Vinfri prva komšinica - Hari i Megan se preselili u novi dom 

 

 

Britanski mediji već bruje da je kraljica Elizabeta II veoma besna zbog želje Megan i Harija da se pojave kod Opre Vinfri. Smeta joj što će progovoriti i o osetljivim temama, poput "Megzita" i odnosa sa kraljevskom porodicom. Čim je ovo čula, Elizabeta je momentalno tražila da se Hari i Megan odreknu svih titula i privilegija, koje su im preostale. 

Pročitajte: Megan Markl u strahu - Odvojiti Arčija od porodice bila je velika greška

Phil Noble - WPA Pool, Getty Images via Guliver

 

 

Kod Opre Vinfri Megan i Hari pričaće o ovome 

A kako je sve bliži 7. mart, kada će intervju i gostovanje Harija i Megan kod Opre Vinfri biti emitovan na "CBS-u", javnost je veoma nestrpljiva da sazna o čemu će jedan od najtraženijih parova na svetu pričati. Emisija se ovih dana već uveliko snima, a neki detalji već su našli svoj put do medija. 

Prema pisanju pojedinih medija, Megan i Hari ipak neće iznositi detalje o razlozima koji su doveli do istorijske afere Megzita, odnosno njihovog napuštanja kraljevske porodice koje je najavljeno u januaru 2020. godine. Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako oni još uvek imaju dobar odnos sa  kraljicom. 

Pročitajte: Snažna poruka - Megan Markl prvi put u javnosti otkako je priznala da je izgubila bebu

 

 

Kako je otkrila najbolja prijateljica Opre Vinfri, Gejla King, slavna voditeljka ima potpunu slobodu oko dabira tema o kojima će razgovarati sa Megan.

- Ovo je velika stvar i znam da Opra ceo vikend priprema pitanja, Rečeno mi je da nema tabu teme. Može pitati šta god želi - otkriva Gejla, prenose stranu mediji. 

Intervju kod Opre Vinfri biće podeljen na dve celine

Sinopsis emisije je već koncipiran i zna se da će princ Hari i Megan govoriti kroz dve zasebne celine. U prvom delu intervjua, trebalo bi da Opra i Megan same prođu brojne teme, počev od toga kada je bivša glumica postala član kraljevske porodice, zatim o braku, majčinstvu, filantropiji, pa do pitanja kako funkcioniše pod takvim pritiskom javnosti.

Pročitajte: Ni vest o bebi nije rešila sukob - Kraljica Elizabeta besna zbog nove odluke Megan i Harija

 

 

U drugom delu razgovora pridružiće im se i Hari, pa će se dotaći teme o njihovom preseljenju u Ameriku i planovima.

Inače, Bakingemska palata odbila je da komentiše bilo šta o intervjuu koji će se emitovati samo šest nedelja pre 95. rođendana kraljice Elizabete II i uoči proslave 100. rođendana princa Filipa, koji se ovih dana nalazi u bolnici

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti