Megan Markl u suzama: Požar je izbio u Arčijevoj sobi

Megan Markl u suzama: Požar je izbio u Arčijevoj sobi

Autor: | 24/08/2022

0

Izjava Megan Markl šokirala svet

Megan Markl je snimila svoj prvi podkast „Archetypes“, u saradnji sa „Spotify“ platformom, a prva sagovornica joj je bila bliska prijateljica Serena Vilijams. Ovom prilikom Megan je progovorila o zastrašujućem trenutku kada je izbio požar u sobi u kojoj je boravio Arči tokom njene posete Africi 2019. godine, svega nekoliko meseci nakon njegovom rođenja.

Pročitajte: Princ čuva decu, ona samo skita - O Hariju i Megan krenuli tračevi iz Amerike, odaje ih neko blizak

Getty images

 

- Kad smo išli na turneju u Južnoafričku Republiku, sleteli smo sa Arčijem. On je imao oko četiri i po meseca. Čim smo sleteli, morali smo da ga ostavimo u stambenoj jedinici u kojoj su nas smestili - rekla je Megan.

- Nameravali smo da ga spremimo za spavanje, ali odmah smo otišli na službeni angažman po gradu Niangu gde sam držala govor ženama i devojkama. To se završilo i ušli smo u automobil kada su nam rekli: ’Izbio je požar u rezidenciji’, pitala sam ih šta je bilo i odgovorili su da je požar u bebinoj sobi - ispričala je Megan.

Pročitajte: Dvoje im je dovoljno - Hari i Megan neće imati više dece, razlog će vas iznenaditi

Guliver Getty Images

 

Kada su došli do smeštaja njihova dadilja Loren bila je u suzama. Ostavila je Arčija samo na kratko dok je otišla da pojede nešto, a u međuvremenu grejalica u sobi se zapalila. Neko je osetio dim u hodniku i ušao unutra pa je vatra ubrzo ugašena.

Nakon požara, smešteni su u drugu rezidenciju, ali iako su ona i princ Hari bili veoma potreseni događajem, morali su da nastave sa kraljevskim obavezama.

Pročitajte: Megan Markl prvi put u Londonu posle napuštanja monarhije, kraljica konačno upoznala praunuku (foto)

Getty Images

 

- Rekla sam: ’Ovo nema smisla. Možete li reći ljudima šta se dogodilo?’ Fokus je na kraju bio na tome kako sve izgleda, a ne kako se osećamo nakon svega. Deo humanizacije i probijanje svih etiketa, arhetipova i kutija u koje smo stavljeni je imati neko razumevanje o trenucima iza kulisa kojih ljudi možda i nisu svesni, te moramo dati jedni drugima oduška. Zato što smo to što jesmo, mi smo morali ostaviti naše dete - ispričala je Megan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti