Posle ogromne nesreće koja je zasedila njenu porodicu, oglasila se Barbara Tatalović

Posle ogromne nesreće koja je zasedila njenu porodicu, oglasila se Barbara Tatalović

Autor: | 11/02/2021

0

Manekenka Barbara Tatalović potvrdila je strašne vesti koje prenose skoro svi današnji mediji. Naime, u proizvodnom pogonu fabrike nameštaja, koja je nalazi u vlasništvu njene porodice u Valjevu, prethodne večeri izbio je stravičan požar.

Pročitajte: Barbara Tatalović - Kao manekenku, prate me mnoge zablude

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovim povodom se oglasila i srpska manekenka Barbara Tatalović i na svom profilu na "Instagramu" potvrdila je da je izgorela fabrika nameštaja koja je preko 20 godina deo biznisa njene porodice.

- Dragi prijatelji i saradnici, večeras se dogodio požar u našoj fabrici nameštaja kojom se moja porodica posvećeno bavi preko 20 godina. Povređenih, na sreću, nema. Želim da vas obavestim da u narednim danima svoje vreme posvećujem najbližima. Hvala na razumevanju - napisala je noćas Barbara. 

instagram printscreen @barbaratatalovic

 

Manekenka, koje je poznata i po vezi sa glumcem Milošem Bikovićem, za "Mondo" je danas naglasila da se njena porodica zajedno i snažno drži u dobru i u zlu.

- Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu. Zajedno smo kako u dobru tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednost je stabilna porodica i moja je upravo takva. Niko nije nastradao niti je povređen. To je sve što imam da kažem na ovu temu, hvala na razumevanju - rekla je Barbara. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin