Princ Hari vraća se u Veliku Britaniju: Šta će sada Megan Markl i njihova deca?

Princ Hari vraća se u Veliku Britaniju: Šta će sada Megan Markl i njihova deca?

Autor: | 28/08/2023

0

Princ Hari napušta Ameriku

Unazad nekoliko nedelja piše se o rastanku princa Harija i Megan Markl, jer će zbog poslovnih obaveza morati da neko vreme žive odvojeno. Gust raspored sa mnogo putovanja počinje već u septembru, a vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pripremaju se da njihova porodica ne bude pod istim krovom u narednom periodu.

Chris Jackson/Getty Images

 

Kako pišu strani mediji, princ Hari će se vratiti u London na dodelu nagrada jedne humanitarne organizacije 7. septembra. Odmah sutradan bie obeležena i godišnjica smrti njegove bake kraljice Elizabete Druge, ali nije poznato da li će se vojvoda sresti i sa nekim članovima kraljevske porodice dok je u Velikoj Britaniji.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

 

Hari će zatim otići u Nemačku na drugi događaj, a potvrđeno je da će se Megan tada pridružiti svom suprugu. Portparol para nije otkrio da li će vojvoda i vojvotkinja biti u pratnji svoje dece, princa Arčija i princeze Lilibet.

Alexi Lubomirski

 

S obzirom na dugotrajno putovanje i godine mališana, verovatno će Arči i Lilibet ostati u porodičnom domu u Montesitu u Kaliforniji sa svojom dadiljom ili Meganinom majkom, Dorijom Ragland.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj

 

Dok Hari i Megan prave svoje planove, kralj Čarls i kraljica Kamila ugošćuju članove svoje porodice u zamku Balmoral u Škotskoj tokom letnjeg raspusta, a Saseksi, po svemu sudeći, verovatno neće biti na spisku zvanica. Iako su mnogi pomislili da je razlog što nisu dobrodošli na ovaj porodični događaj raskol u porodici zbog brojnih skandala koji su Hari i Megan izazvali u poslednje dve godine, moguće je da je nešto drugo posredi.

Photo by Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

 

Naime, četvorogodišnji Arči pohađa predškolske ustanove u Americi, a tamošnje škole obično počinju u avgustu, tako da postoji mogućnost da se dete već vratilo u klupe sa svojim vršnjacima. Hari i Megan su poslednji put doveli svoju decu u Veliku Britaniju u junu 2022. godine, kada su prisustvovali proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete, ali naslednici vojvode i vojvotkinje od Saseksa nisu uslikani tokom ove posete.

 

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti