Dvoje im je dovoljno: Hari i Megan neće imati više dece, razlog će vas iznenaditi

Dvoje im je dovoljno: Hari i Megan neće imati više dece, razlog će vas iznenaditi

Autor: | 11/06/2022

5

Hari i Megan ne žele više dece

Lilibet Dajana proslavila je prvi rođendan u domovini svog oca, princa Harija. Obeležavanje platinastog jubileja kraljice Elizabete bila je idealna prilika da “odmetnuti” deo porodice nakratko svrati do Londona i da se devojčica upozna sa prabakom čije ime, odnosno nadimak, nosi.

Intimna zabava upriličena je u subotu u Frogmoru, u okviru kraljevskog kompleksa u Vindzoru. Tim povodom, Hari i Megan Markl objavili su prvu javnu fotografiju male Lilibet.

Pročitajte: Devojčica koja je ujedinila kraljevsku porodicu - Lilibet Dajana slavi 1. rođendan, Kejt Midlton oduševila gestom (foto)

Misan Harriman

 

Hari i Megan imaju sina i ćerku, pa je porodica na neki način „kompletirana“. Upravo tu reč upotrebio je princ gostujući prošle godine sa suprugom kod Opre Vinfri. To, zapravo, znači da se posle dolaska Lilibet Dajane više neće „širiti“.

Pročitajte: Britanski dvor trese novi skandal - Princ Čarls optužen za rasistički ispad upućen rođenom unuku, oglasila se rezidencija

Alexi Lubomirski

 

I dok njegov stariji brat ima troje dece, a ne bi imao ništa protiv i da se broj poveća, Hari razmišlja praktično. Razlog je ‒ očuvanje prirode.

‒ Mi smo svi ovde samo trenutno, pozajmljujemo blagodeti planete, ali u isto vreme narušavamo njene tokove. Nemilice je iskorištavamo. Želim više da se posvetim zaštiti prirode kako bi u njoj mogle da uživaju i naredne generacije ‒ rekao je u julu 2019. za Vogue, naglasivši još tada da je dvoje dece za njega sasvim dovoljno.

Komentari (5)

Loading
Lara 20:10 11.06.2022
Odgovori

Jedno me zanima. Da li iko od geneticara i slicnih strucnjaka moze da objasni kako to moze biti da zena cija je majka Crnkinja radja belu i svetlu decu? Dosad nigde ne procitah da je to moguce. Jedno i moze da se zalomi ali dvoje....

Ana 11:35 12.06.2022
Odgovori

Taj Hari nije normalan.Oženio se polucrnkinjom,i očekuje da niko ne razmišlja o boji kože njegove dece.Pa o čemu će deda i ostala rodbina da razmišlja.

Biba Vasic 16:10 12.06.2022
Odgovori

Deca definitivno nemaju njen DNA. Ili ih je rodila neka druga zena, ili ih je mozda ona i nosila ali iz epruvete sa tudjim jajetom. Definitivno nisu njena bioloska deca.

MilanNis 18:47 16.06.2022
Odgovori

Znaci, on ostaje na dva bioloska deteta, a ona na dva muzeva :)

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još