Princ čuva decu, ona samo skita: O Hariju i Megan krenuli tračevi iz Amerike, odaje ih neko blizak

Princ čuva decu, ona samo skita: O Hariju i Megan krenuli tračevi iz Amerike, odaje ih neko blizak

Autor: | 15/07/2022

0

Princ Hari i Megan Markl dugo su bili u milosti američkih tabloida, međutim, izgleda da se situacija po tom pitanju u poslednje vreme znatno menja.
Ubrzo posle napuštanja Velike Britanije i kraljevskih dužnosti par je utočište pronašao u Montesitu, ušuškanoj oblasti koja im je pružila toliko željeni mir i privatnost.

Ipak, svi su izgledi da dani harmonije polako, ali sigurno postaju stvar prošlosti.

Pročitajte: Dvoje im je dovoljno - Hari i Megan neće imati više dece, razlog će vas iznenaditi

Getty Images

 

Sve je više onih koji pričaju o svakodnevnom životu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, a neke glasine im se nimalo ne bi svidele.

U ekskluzivnoj ispovesti za magazin Closer izvor koji je insistirao na anonimnosti otkrio je da su meštani Megan nadenuli nadimak “Princeza od Montesita”.
− U Meganinom svetu događa se više toga nego što ljudi misle, ona samo sve voli da drži u tajnosti. Kraljevski status daje joj na uticaju. Veći deo vremena provodi u Montesitu, ali svake nedelje odlazi u Los Anđeles – otkrio je izvor koji je po svemu sudeći upućen u svakodnevne aktivnosti vojvotkinje od Saseksa, pa nije isključeno da je čak i u njenoj službi.

Pročitajte: Kraljica više ne diktira pravila - Skinuo se princ Hari, ovakvog ga još niste videli (foto)

Profimedia

 

Megan je u tekstu predstavljena kao razmažena žena zauzeta svojim prioritetima, dok Hari žuri kući kako bi bio sa Arčijem i Lilibet Dajanom jer “ne voli da ih ostavlja sa dadiljama”.

Pročitajte: Jednoj namenjen, drugoj suđen - Zašto legendarni verenički prsten Kejt Midlton nije pripao Megan Markl

Alexi Lubomirski, Misan Harriman

 

Zbog ovakvih i sličnih izjava koje se sve češće mogu pročitati u američkim tabloidima o Megan Markl stvara se slika slepo ambiciozne žene koju iznad svega zanima večera u elitnom restoranu na Beverli Hilsu ili druženje u raskošnoj kući Opre Vinfri.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još