Srce princeze Šarlin više ne može da izdrži: Već u prvom intervjuu posle lečenja progovorila o problemima u braku

Srce princeze Šarlin više ne može da izdrži: Već u prvom intervjuu posle lečenja progovorila o problemima u braku

Autor: | 31/05/2022

0

Princeza Šarlin otkrila detalje iz bračnog života

Posle šest meseci odsustva iz javnog života zbog zdravstvenih problema, princeza Šarlin vratila se u velikom stilu, a nedavno je dala i prvi intervju za Nice-Matin.

 

‒ Kada sam se vratila u kneževinu, svu energiju usmerila sam na decu, supruga i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje stanje još je krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dugačak, težak i veoma bolan. Danas se osećam smirenije – ispričala je princeza.

Pročitajte: Princeza bez osmeha - Šarlin od Monaka posle 6 meseci ponovo u javnosti, jedan detalj budi posebne emocije (foto)

Getty Images

 
 

‒ Srećna sam što sam se vratila u Monako svojoj porodici. Dok sam bila odsutna primila sam toliko pozitivnih i toplih poruka da ne postoje reči kojima bih zahvalila na podršci.

Šarlin se potom osvrnula na glasine o bračnim trzavicama sa princom Albertom nazvavši ih zlonamernim i za žaljenje.

Pročitajte: Procurili detalji tajnog ugovora - Najtužnija princeza protiv svoje volje ostaje u palati, Alberta će to skupo koštati

Getty Images

 
 

‒ Kao svi drugi, i mi smo samo ljudska bića koja imaju emocije i slabosti, s tim što je naša porodica izložena medijima, pa se i najsitniji detalji prenose – poručila je i dodala da joj je suprug bio velika podrška u proteklom periodu i da se na sve načine trudio da porodicu zaštiti od kritike javnosti

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još