Žak i Gabrijela sa suzama u očima dočekali majku: Princeza Šarlin konačno kod kuće (foto)

Žak i Gabrijela sa suzama u očima dočekali majku: Princeza Šarlin konačno kod kuće (foto)

08/11/2021

1

Povratak princeze Šarlin se tako dugo čekao 

Princeza Šarlin vratila se kući u pravom trenutku – da smiri supruga posle neprijatnih izjava kojima ju je javno „nagradila“ njegova bivša ljubavnica Nikol Koste.

Albert je prošle nedelje izjavio da se nada da će princeza stići u Monako pre državnog praznika, 19. novembra, i želja mu se ispunila. Brzo se oporavila od poslednje, četvrte operacije sinusa i unutrašnjeg uha, koja je obavljena u Južnoafričkoj Republici, pa je na miru mogla da sedne u avion i posle skoro devet meseci odleti na drugi kontinent.

Pročitajte: Mršava, oronula i neprepoznatljiva - Lepota princeze Šarlin preko noći je nestala, fotografije nisu montirane

Profimedia

 

Jutros je privatnim letom stigla u Monako, a limuzina sa obezbeđenjem dočekala ju je na pisti i odvezla do palate. Bila je odevena u crni kombinezon, dok je lice od virusa i radoznalih pogleda zaštitila maskom iste boje.

Profimedia

 

Ako sve bude u redu, verovatno će sa Albertom za koji dan krenuti put Dubaija, gde bi trebalo da u ime kneževine učestvuju na Svetskoj izložbi „EXPO“.

Eric Mathon

 

Pored supruga, Šarlin su se najviše obradovala deca, Žak i Gabrijela, koje je, ako izuzmemo jednu nedavnu posetu, proteklih meseci mogla da vidi samo preko video-poziva.

Eric Mathon

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Xy 08:19 10.11.2021
Odgovori

Sve samo za publiku, a braka vise nema. A tu su djeca. Jadnica kod ovog.

hellomagazin.rs Eric Mathon

Slične Vesti