Došao je i taj dan: Princ Albert otkrio kada se „odbegla princeza“ vraća u Monako

Došao je i taj dan: Princ Albert otkrio kada se „odbegla princeza“ vraća u Monako

Autor: | 28/10/2021

0

Povratak princeze od Monaka posle devet meseci "zarobljeništva" u domovini

Vreme je za povratak. Konačno. Odahnula je cela kneževina posle lepih vesti iz palate princa Alberta da njegova supruga uskoro stiže u Monako.

Šarlin je u nekom trenutku u proteklim mesecima nazvana „odbeglom princezom“ jer su se pojavile razne priče o njenom braku, ali sada više nema sumnje da je problem bio zdravstvene prirode.

Pročitajte: Princeza Šarlin najnovijom fotografijom zabrinula fanove - Koliko tuge u očima, zaista izgleda loše, pogledajte joj ruke (foto)

Christian Sperka

 

Uspešno se oporavlja posle poslednjeg, četvrtog hirurškog zahvata, izvedenog 8. oktobra, i sada bez brige može da putuje na drugi kontinent. Naime, u domovini, Južnoafričkoj Republici, princeza boravi još od februara, kada je zaradila tešku infekciju uha, koja se proširila na sinuse i donela neočekivane nevolje. Šarlin je bila pod budnim nadzorom lekara koji su joj zabranili da uđe u avion ‒ visina od sedam hiljada metara po nju bi u takvom stanju mogla da bude kobna.

Pročitajte: Princeza Šarlin konačno nasmejana - Bez njega ne bih preživela (foto)

Getty Images

 

U nedavnoj izjavi za „People“ knez je naveo kako se nada da će mu se supruga pridružiti pred put u Dubai, 13. novembra, gde bi trebalo da prisustvuju „Expo“ izložbi. No, to je odluka koja će najverovatnije biti doneta u poslednji čas, dodao je. Voleo bi i da zajedno u Monaku proslave nacionalni praznik, 19. novembra.

‒ Lepo se oporavlja i oseća se mnogo bolje nego prethodnih meseci. Verujem da će kod kuće biti pre praznika.

Taj trenutak se bliži, a i Albert i deca, Žak i Gabrijela, jedva čekaju da je zagrle.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još