Princeza Šarlin donela neočekivanu odluku, pa progovorila o problemima u braku: Iscrpljuje me...

Princeza Šarlin donela neočekivanu odluku, pa progovorila o problemima u braku: Iscrpljuje me...

Autor: | 28/09/2023

0

Princeza Šarlin od Monaka otvorila se u retkom intervjuu o svom privatnom životu za južnoafričku novinu News24.

Profimedia

 
 
 

Najtužnija princeza na svetu, kako je zovu, govorila je o braku sa princom Albertom i objasnila zašto je izbrisala svoj Instagram nalog - odluka koja je dovela do novih spekulacija o njihovom odnosu.

Pročitajte: Pred odlazak na psihijatriju obrijala je glavu, a sada... Najtužnija princeza ima novu frizuru o kojoj će baš svako imati mišljenje

O trzavicama u braku princa Alberta i princeze Šarlin piše se godinama unazad. Tračevi su ponovo krenuli krajem marta ove godine, kada je ona viđena bez burme.

PLS Pool/Getty Images

 
 

U najnovijem razgovoru o svom braku, princeza je rekla da ne zna odakle su potekle glasine o tenzijama između supruga i nje, ali ih je negirala i rekla da ih smatra “iscrpljujućim”. 

‒  Svi tračevi o mom braku me umaraju i iscrpljuju ‒ kratko je rekla Šarlin.

Pročitajte: Izraz lica govori više od hiljadu reči - Uskršnje fotografije princeze Šarlin sa porodicom obišle svet

Ovo nije prvi put da se princeza osvrće na tračeve o navodnim problemima u njenom braku, koje uvek naziva zlonamernim i za žaljenje.

‒ Kao svi drugi, i mi smo samo ljudska bića koja imaju emocije i slabosti, s tim što je naša porodica izložena medijima, pa se i najsitniji detalji prenose – poručila je i dodala da joj je suprug bio velika podrška u proteklom periodu i da se na sve načine trudio da porodicu zaštiti od kritike javnosti

Profimedia

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ryan Pierse/Getty Images

Slične Vesti