Hoće li se uopšte vratiti u Monako: Princeza Šarlin razmišlja o drastičnom potezu

Hoće li se uopšte vratiti u Monako: Princeza Šarlin razmišlja o drastičnom potezu

Autor: | 11/03/2022

0

Princeza Šarlin razmišlja o drastičnom potezu

Uprkos tome što je princ Albert nedavno potvrdio da oporavak njegove supruge dobro protiče i da se princeza Šarlin mnogo bolje oseća, te da i on i deca jedva čekaju da se vrati u toplinu porodičnog doma, neki mediji prenose da povratak u Monako za nju više nije opcija.

Pročitajte: U psihijatrijskoj ustanovi, daleko od porodice - Albert od Monaka otkrio nove detalje lečenja princeze Šarlin

Profimedia

 
 

U novembru, po dolasku iz Južne Afrike, gde je provela devet meseci zbog jake infekcije uha i nekoliko operativnih zahvata, Šarlin je upućena na lečenje van Monaka. Nije precizirano gde tačno, mada se najviše pominje klinika u Švajcarskoj. Ne zna se pouzdano o kakvim je zdravstvenim problemima reč, samo je kratko navedeno da je „najtužnija princeza“ posle povratka u Monako bila fizički i emotivno iscrpljena.

Pročitajte: Može li potresnije - Najtužnija princeza provešće rođendan svojih blizanaca sama u bolnici

Getty Images

 

Upućeni izvori otkrivaju da Šarlin konačno dobro spava i trezveno razmišlja, i da sebe navodno više ne vidi u Monaku. Ono o čemu sanja je miran život sa sedmogodišnjim blizancima daleko od zidina palate.

‒ Shvatila je da za nju ne bi bilo ni najmanje dobro da se vrati u Monako – otkrio je izvor blizak princezi za francuski Voici i dodao da je jedan od glavnih razloga njenih psihičkih problema upravo život u kneževskoj palati pun pritisaka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti