Mira u britanskoj kraljevskoj porodici tek sada neće biti: Hari i Megan ne mogu da spreče ono što sledi

Mira u britanskoj kraljevskoj porodici tek sada neće biti: Hari i Megan ne mogu da spreče ono što sledi

Autor: | 27/04/2021

2

Biografija Harija i Megan objavljena je prošlog avgusta i od tada se odmotava klupko zamršenih odnosa unutar britanske kraljevske porodice. Knjiga „Finding Freedom“ uglednih novinara Omida Skobija i Kerolajn Durand prikazuje život poznatog para od njihovog upoznavanja 2016. do odlaska iz kraljevske porodice početkom 2020. godine.

Pročitajte: Detalji o kojima se dugo ćutalo - Intervju Harija i Megan definitivno će promeniti istoriju kraljevske porodice

Profimedia

 

 

Biografija je rasprodata u januaru, a onda je usledio istorijski intervju kod Opre Vinfri, u kome su Hari i Megan bez zadrške govorili o problemima kroz koje prolaze poslednjih godina. Upravo ova ispovest povod je za nastavak bestselera „Finding Freedom“, koji već sada preti da pomuti slavu prethodnog. Novo izdanje nadovezuje se na intervju kod Opre i obećava još mnogo zanimljivosti poput onih zašto Arči nikada neće dobiti titulu, kao i koliko se vojvotkinji i vojvodi od Saseksa život promenio.

Pročitajte: Iznenadićete se - Otkriveno ko je brinuo o boji kože Harijevog i Meganinog sina

Promo

 

Biće reči i o tome da li je Megan Markl zaista maltretirala poslugu, ali i nepoznatih detalja o smrti princa Filipa. Pored toga, u nastavku biografije naći će se detalji o višemilionskim ugovorima sa „Netfliksom“ i „Spotifajem“, o životu u Kaliforniji i kraljičinoj odluci da im oduzme pokroviteljstvo, uključujući Harijeve vojne uloge. Javnost s nestrpljenjem iščekuje 5. avgust, kada je najavljeno da će knjiga ugledati svetlost dana.

 

 

Komentari (2)

Loading
Драгана 12:15 28.04.2021
Odgovori

I prime je u porodicu i familiju i u aristokratiju,što je i htela,i ne ume da bude deo toga,ne ume da usvoji osnove lepog ponašanja.Neće da menja sebe,nego da menja sve druge.Pravila nasleđivanja nije izmislila Elizabeta,niti je to njen hir.To su struktna pravila.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još