Princ Hari kakvog do sada niste videli: Trenerka, patike i bicikl (foto)

Princ Hari kakvog do sada niste videli: Trenerka, patike i bicikl (foto)

Autor: | 23/03/2021

0

Izdanje princa Harija kakvo svet do sada nije imao prilike da vidi. Vojvoda od Saseksa sa suprugom i sinom živi u Kanadi, a kako se ponašaju kao sav normalan svet, tako su nastale i ove fotografije. 

Pročitajte: Princ Hari nasledio od majke ogromnu sumu novca - Svi detalji testamenta Lejdi Di

Profimedia

 

Nema sumnje da princ Hari uživa u slobodi otkako se preselio na drugu stranu Atlantika. Ali, ako je mislio da će se spasti paparaca i da ga niko neće prepoznati kada se na ulici pojavi u „civilu“, prevario se. I kada je sve na njemu obično, od trenerke i patika do bicikla, nekome će već biti „sumnjiv“.

Posle eksplozivnog intervjua, koji su on i Megan Markl nedavno dali Opri Vinfri, rešio je da na biciklu malo obiđe Montesito, gde su letos kupili kuću.

Pročitajte: Izdanje princa Harija kakvo niste očekivali - Potpuno iskreno o odlasku sa dvora, štitim svoju porodicu

Profimedia

 

Fotografi su ga ulovili, ali, kad su bolje osmotrili okolinu, shvatili su da Hari nije sam. Umesto supruge, kojoj vožnja bicikla ne pada baš lako u poodmakloj trudnoći, društvo su mu pravili članovi obezbeđenja u automobilu.

Podsetimo, kraljevske dužnosti vojvode i vojvotkinje od Saseksa zvanično su okončane poslednjeg dana marta prošle godine. Već prvog aprila postali su “civili” i pridružili se ostatku “običnog” sveta. I sasvim im dobro ide.

Pročitajte: Prva fotografija trudne Megan Markl - Samo da se istorija ne ponavlja

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još