Hari i Megan upozoreni! Strogo im je zabranjeno da pričaju o zdravlju Kejt Midlton, ovo je razlog

Hari i Megan upozoreni! Strogo im je zabranjeno da pričaju o zdravlju Kejt Midlton, ovo je razlog

Autor: | 04/03/2024

0

Princ Hari i Megan Markl upozoreni su da se ne oglašavaju na temu Kejt Midlton nakon što je kraljevska porodica objavila novo saopštenje o njenom zdravlju.

Chris Jackson/Getty Images

 
 

Stručnjak za odnose s javnošću Rajan Makormik pozvao je Harija i Megan da ne daju nikakve javne komentare o princezi od Velsa kako bi se izbegle spekulacije o njenom zdravlju.

– Sve što bi rekli bilo bi preterano analizirano, čak i ako bi poželeli Kejt brz oporavak, spekulisalo bi se o tome šta se dešava iza kulisa – rekao Makormik za Miror.

Dodao je i da bi Hari i Megan mogli da pridobiju kraljevsku porodicu ćutanjem.

Pročitajte: Da li je Kejt Midlton umrla? - Britanci zabrinuti za princezu, palata ćuti

– Vojvotkinja i vojvoda verovatno mogu polako da počnu da vraćaju poverenje kraljevske porodice radeći tačno ono što im se kaže – rekao je Makormik.

Profimedia

 

Kensingtonska palata nedavno je objavila novo saopštenje kako bi umirila javnost posle spekulacija o tome gde se Kejt nalazi.

„Princeza od Velsa vratila se u Vindzor gde će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja”.

„Princ i princeza zahvaljuju celom timu na londonskoj klinici, posebno posvećenim zaposlenima koji su pružili svu neophodnu negu”, poručili su iz palate i dodali da je porodica zahvalna na svim lepim željama koje dobija sa svih strana sveta.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti