Da li je moguće? Dok njegov otac vodi životnu bitku, Harija brine baštovanstvo

Da li je moguće? Dok njegov otac vodi životnu bitku, Harija brine baštovanstvo

Autor: | 12/04/2024

0

Princ Hari i Megan Markl ponovo šokiraju javnost 

Dok su oči celog sveta usmerene ka Bakingemskoj palati u iščekivanju novih vesti o zdravstvenom stanju kralja Čarlsa i Kejt Midlton, princ Hari i njegova supruga Megan Markl na drugom kraju sveta žive svoje živote.

(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

 

„Odbegli” članovi britanske kraljevske porodice poslednjih godina su u Americi i, kao što je poznato, u lošim su odnosima sa većim delom familije.

Pročitajte: Hari i Megan upozoreni! Strogo im je zabranjeno da pričaju o zdravlju Kejt Midlton, ovo je razlog

Prateći holivudski stil života svoje supruge, koja je pre udaje bila glumica, princ Hari se do sada okušao u rijalitiju, napisao je autobiografiju, a na korak je i od novih poslovnih angažmana.

Kako navodi „Gardijan", vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće izvršni producenti dve nove „Netfliksove” serije o životnom stilu i profesionalnom polu.

Emisija o stilu života istraživaće radosti kuvanja, baštovanstva, zabave i prijateljstva, dok će druga pružati novi pristup svetu čarobne igre polo i Otvorenom prvenstvu Amerike u tom sportu, najavljuje „Netfliks”.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Emisije će snimati njihova kompanija „Archewell Productions”, pri čemu će vojvotkinja producirati obe serije, a vojvoda će raditi na seriji o polu.

Ovi projekti su u ranoj fazi proizvodnje, a naslovi i datumi izlaska biće objavljeni u narednim mesecima.
 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti