Pobeda Megan Markl: Vojvotkinja od Saseksa bogatija za pola miliona evra

Pobeda Megan Markl: Vojvotkinja od Saseksa bogatija za pola miliona evra

Autor: | 03/03/2021

0

Pobeda Megan Markl na sudu, glavna je tema o kojoj danas bruji britanska, kao i svetska, štampa. Urednik britanskog tabloida mora da isplati više od 500.000 evra za troškove sudskog postupka nakon što je njegova kompanija izgubila spor sa vojvotkinjom od Saseksa. Naime, oni su narušili privatnost Megan objavivši njeno pismo upućeno ocu.

Pročitajte: Prva fotografija trudne Megan Markl (foto)

 

Na ročištu koje je održano u utorak, 2. marta, sudija je naložio da grupa “Associated Newspapers” izvrši uplatu u iznosu od 450.000 funti za pokrivanje svojih sudskih troškova. Advokat vojvotkinje od Saseksa, Jan Mil tražio je 750.000 funti.

Advokati britanske medijske kuće "Mail on Sunday", planiraju da ulože žalbu na presudu, a advokat bivše vojvotkinje zatražio je da se nakon presude izrečene prošlog meseca da na naslovnici novina objave javni demanti.

Pročitajte: Šta će biti posle 7. marta - Svi detalji velikog intervjua trudne Megan i Harija kod Opre Vinfri

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

 

Podsetimo, Megan Markl tužila je medijsku kuću “Associated Newspapers”, za kršenje privatnosti izdavanjem delova rukom pisanog pisma koje je u avgustu 2018. uputila ocu Tomasu Marklu, a sa kojim je trenutno u lošim odnosima. 

Pismo je napisala nekoliko meseci nakon venčanja s Harijem, na koje njen otac nije došao zbog zdravstvenih problema. U pismu je od oca zatražila da prestane da putem medija iznosi lažne informacije da je tada navodno raskinula vezu sa Harijem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još