Prizor će vas rasplakati: Sin Harija i Megan nežno dodiruje fotografiju bake Dajane FOTO

Prizor će vas rasplakati: Sin Harija i Megan nežno dodiruje fotografiju bake Dajane FOTO

Autor: | 09/12/2022

0

Sin Harija i Megan raznežio javnost

Kontroverzni dokumentarni serijal „Hari i Megan“ dotakao se svega čega su se pribojavali Britanci, posebno kraljevski dvor. Prve tri epizode pozabavile su se njihovim upoznavanjem na internetu, skrivanjem od paparaca, pitanjem rasizma, princezom Dajanom, a pred kamerama se pojavila i Meganina majka Dorija. Kao što se i očekivalo, usledila je lavina reakcija, a priča se i da se sprema žestok odgovor iz Bakingemske palate.

Pročitajte: Princ Hari završio memoare koji će uzdrmati kraljevsku porodicu, od honorara će vam se zavrteti u glavi

Netflix

 

Najveći deo dokumentarca snimljen je u domu Saseksovih u Santa Barbari. U jednoj od najemotivnijih scena vidimo kako njihov sin Arči, koji je tada bio beba, nežno dodiruje crno-belu fotografiju na zidu. „To je baka Dajana“, govori mu Megan.

Pročitajte: Megan Markl posle dve godine pokazala sina - Arči je isti princ Hari, a ovo mu je omiljena zanimacija

Netflix

 

U narednom snimku Hari i njegova supruga poručuju da će zajedno sa decom negovati uspomenu na princezu, da će ih učiti ko je bila njihova baka.

- Nemam mnogo uspomena iz ranog detinjstva koje se odnose na mamu. Kao da sam ih blokirao. Ali sećam se njenog smeha. Megan toliko liči na nju. I ona je osećajna, samouverena, ima tu empatiju i toplinu...

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još