Ljubavna priča Opre Vinfri: Zajedno su tri i po decenije, nikada mu nije rekla “da”

Ljubavna priča Opre Vinfri: Zajedno su tri i po decenije, nikada mu nije rekla “da”

Autor: | 03/04/2021

1

Uradila je intervju nad intervjuima, pokazala svetu da joj i dalje nema ravne i vratila se svom mirnom životu u kome centralno mesto zauzimaju bašta, ljubimci i jedan poseban muškarac. Ljubavna priča Opre Vinfri nije kao sve druge...

Još se ne stišava oluja koja je protutnjala planetom posle “intervjua decenije”. Mnogi su u proteklih godinu dana pokušavali da “iznude” ispovest od princa Harija i Megan Markl, ali im nije polazilo za rukom. Međutim, kada se Opra Vinfri ponudila da to učini, nisu dugo razmišljali. A nisu ni pogrešili. Emisija ne samo što je oborila rekord gledanosti, već je planetu ostavila bez teksta, o Bakingemskoj palati da ne govorimo.

Pročitajte: Nakon istorijskog intervjua i brojnih neistina, sad on želi da otkrije Opri potpunu istinu o Hariju i Megan (foto)

Profimedia

 

Za aktuelni megaspecijal koji je desetine miliona gledalaca pratilo širom otvorenih očiju i ušiju odgovorna je Oprina producentska kuća “Harpo” (njeno ime napisano unazad), koja je kanalu „CBS“ prodala prava za emitovanje. Kako se šuška, inkasirala je devet miliona dolara. Impresivno. I dovoljno da ne radi više ništa do kraja života, a ni u sledećem, mada ona na bankovnom računu ima daleko veću sumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah Daily (@oprahdaily)

Kada se povukla sa malih ekrana, dobila je više vremena da se posveti nekim drugim strastima - ljubimcima, putovanjima, nekretninama... Uživa u sređivanju vrtova, bavi se baštovanstvom, savršeno se snalazi u kuhinji i piše kuvare. A recept svog uspeha, koji preporučuje i ostalima, opisuje ovako:

- Nikad ne navijam alarm, smeta mi. Sama se budim oko šest sati, a prva misao svakog jutra glasi: “Živa sam. Hvala”.

Pročitajte: Opra Vinfri uvela stroge mere - Partneru ne dozvoljavam da bude u mom krevetu

Profimedia

 

Ljubavna priča Opre Vinfri traje već 35 godina. Nikada je nije legalizovala. Vezu sa biznismenom Stedmanom Grejem ne smatra tradicionalnom, već “spiritualnom”. Shvatila je da ne želi da se udaje u trenutku kada je zaprošena. Posle toga više nikad nisu pomenuli reč brak.

‒ Tada sam se zapitala: “Bože, zar stvarno moram da se udam?” Ne želim da budem u braku, u tom slučaju ne bih mogla da živim život koji sam stvorila. Stedmane, ti si najdivniji čovek kog sam upoznala. Hvala ti što sam uz tebe postala sve ovo što jesam i što ću tek biti.

Pročitajte: Najdriljiviji razgovor koji je Opra Vinfri vodila - Imala sam priliku da kažem majci poslednje zbogom

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti