Britanci besni: Vojvotkinja Megan Markl koristi Arčija da ostvari svoj plan

Britanci besni: Vojvotkinja Megan Markl koristi Arčija da ostvari svoj plan

Autor: | 26/01/2021

1

Vojvotkinja Megan Markl konačno pokazuje svoje pravo lice, prenosi strana štampa. Javnost je i dalje podeljena, ali sada strani mediji bruje da vojvotkinja koristi svoj sina Arčija kako bi se domogla kraljevske titule i postala nova kraljica Ujedinjenog Kraljevstva.

Nakon saznanja da vojvodtkinja od Saseksa ima tajni plan protiv palate, izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio je da kraljica Elizabeta II priprema tajni sastanak sa starijim članovima svoje porodice.Izvor veruje da vojvotkinja Megan Markl igra dvostruku igru, bez obzira na to što su se početkom prošle godine preselili u Kanadu i započeli novi život daleko od kraljevske porodice.

Pročitajte: Vojvotkinja Megan Markl prvi put u javnosti otkako je priznala da je izgubila bebu

 

Markelova je poprilično svesna u kojoj se situaciji nalazi i zato radi to što radi.

- Svesna je da je njihov sin Arči sedmi u redu za tron, naravno, dok druga deca s Kembridža ne dobijaju svoju porodicu. Prijateljima se poverila da svašta može da se dogodi, tako da je najbolje biti spreman – izjavio je neimenovani izvor.

Kraljevski biograf i istoričar Robert Lejsi, u svojoj novoj knjizi “Bitka braće”, navodi: “Ko zna šta može da se dogodi u današnje vreme, šesti i sedmi mogu se unaprediti u trećeg i četvrtog, ili čak i bliže..”, aludirajući na kraljevsku krunu i trenutnu situaciju.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao - Kraljica Elizabeta ostavila Harija i Megan bez krova nad glavom

 

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images via Guliver

 

 

 

 

Izvor je otkrio i to da Megan čini sve što je u njenoj moći da njen jednogodišnji sin bude u potpunosti spreman za ulogu kralja. Kako je objasnio:

- Da se dogodi nezamislivo i da se Arči vrati u Englesku i ispuni ono što se trenutno ne očekuje od njega, Megan bi bila oduševljena. Dobila bi moć koju je uvek želela, bila bi mama kralju, i to bi joj dalo status kakav nikada ne bi mogla da postigne samo kao Harijeva supruga. Megan će se pobrinuti da njihov naslednik nauči sve lekcije iz kraljevskog bontona u slučaju da se vrati.

 

Autor: Miloš Stojanović

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još