Snažna poruka: Megan Markl prvi put u javnosti otkako je priznala da je izgubila bebu

Snažna poruka: Megan Markl prvi put u javnosti otkako je priznala da je izgubila bebu

Autor: | 14/12/2020

0

Prvo pojavljivanje Megan Markl otkako je izgubila bebu uzburkalo je javnost, a njena snažna poruka podrška je i motivacija svim ljudima u ovim teškim vremenima. Megan je odlučila da njeno prvo obraćanje javnosti, posle stravičnog i bolnog gubitka, bude pohvala "tihim herojima" pandemije korona virusa koji su podržavali i pomagali svoje zajednice. Snimak je emitovan na CNN-u, a brzinom svetlosti proširio se društvenim mrežama.

Pročitajte: Najnovije fotografije otkrivaju šta je Megan Markl korigovala na svom licu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meraklı Geveze🧚‍♀️💆‍♀️ (@sussex.tr)

Vojvotkinja od Saseksa, iako su to mnogi očekivali, nije se pojavila u tamnim bojama, niti su se na njenom licu mogli videti bol, patnja, strah i tuga. Obučena u prelepe tonove jorgovana, Megan je zračila optimizmom i nadom. Takva je bila i njena poruka o kojoj se priča.

- Svi smo videli kako se u zajednicama preduzimaju mere. Kako možemo da ustanemo jedni za druge. Kada su se programi za dečji ručak zaustavili, videli smo kako se naše komšije brinu da ta deca ipak dobiju hranu. Večeras slavimo ove tihe junake, od kojih za neke znamo, a nekim aplaudiramo izdaleka. Znamo vrednost hrane, da je to izvor života. A u trenucima krize, topli obrok može da učini da se osećamo prijatno, baš kao i prekopotrebni zagrljaj - posebno u odsustvu ljudskog kontakta zbog socijalne distance koje se svi pridržavamo - istakla je Megan.

Pročitajte: Prvo pojavljivanje Megan Markl od kako je napustila britanski dvor

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Middleton & Meghan Markle (@duchess_daily)

- Za mnoge porodice uticaj pandemije bio je razoran, a previše njih susrelo se sa užasnim pitanjem: "Kako ću svojoj porodici da obezbedim hranu?" Ali, suočeni sa ovom poražavajućom stvarnošću videli smo i snagu ljudskog duha i izvanredne načine na koje zajednice odgovaraju u izazovnim vremenima. Videli smo dobro kod ljudi. Pojedinci su ustali i omogućili da se zadovolje najosnovnije potrebe u zajednicama. Pokazali su nam svima da čak i u najmračnijim vremenima, kada smo složni, imamo moć da podsetimo druge da postoji nada i da ćemo na kraju biti dobro - zaključila je u optimističnom tonu Megan Markl i oduševila snagom i vedrinom svog bića.

Pogledajte i sami.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images via Guliver, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti