Okupljen najbolji lekarski tim: Pinc Filip hospitalizovan, Elizabeta očajna

Okupljen najbolji lekarski tim: Pinc Filip hospitalizovan, Elizabeta očajna

Autor: | 17/02/2021

2

Pinc Filip (99) hospitalizovan je, prenose svi britanski mediji, a podigla se poprilična panika jer pojedini tabloidi tvrde da je suprug kraljice Elizabete II pozitivan na virus korona. 

Pročitajte: Veliki udarac za kraljevsku porodicu - Kraljica Elizabeta i princ Filip moraće da naprave ovaj korak

 

 

Vojvoda od Edinburga primljen je u utorak uveče u bolnicu, "iz predostrožnosti" pošto se nije osećao dobro, saopštila je Bakingemska palata. Iako tabloidi tvrde suprotno, izvor za "BBC" navodi da njegova hospitalizacija nije u vezi sa korona virusom.

Princ Filip moraće da ostane u bolnici do daljeg 

On je prevezen u londonsku bolnicu Kralj Edvard VII, dodaje se u saopštenju. Iako lekari smatraju da nema mesta panici, kraljica Elizabeta je veoma uznemirena i uplašena. Izvor iz Bakingemske palate rekao je za "BBC" da je vojvoda u bolnicu prevezen automobilom, i da je zadržan po preporuci lekara.Očekuje se da će u bolnici ostati nekoliko dana, zbog posmatranja i odmora.

Pročitajte: Nije joj bilo lako - I kraljica Elizabeta bila je prevarena žena

 

 

- Princ Filip se nekoliko prethodnih dana nije osećao dobro. Pozvan je doktor i on je prevezen u bolnicu, ali ne na hitan prijem. Nema veze sa korona virusom - rekao je izvor, prenosi "People". 

Kako se dalje navodi u skoro svim medijima, princ Filip je "dobre volje" u bolnici i veruje da će se uskoro ponovo priduržiti kraljici Elizabeti, koja je ostala u Vindzoru.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti