Hari i Megan prvi put zajedno u javnosti od napuštanja kraljevske porodice

Hari i Megan prvi put zajedno u javnosti od napuštanja kraljevske porodice

09/02/2020

0

Hari i Megan, iako nisu bili najavljeni i sve se držalo u najvećoj tajnosti, pojavili su se na samitu u Majamiju

Hari i Megan končano su se zajedno pojavili u javnosti, i to prvi put od kako su odlučili da nastave svoje živote van britanskog kraljevskog dvora.

Javnost je sa nestrpljenjem iščekivala ovaj momenat, a on se sasvim neočekivano dogodio na samitu o alternativnim investicijama u Majamiju.

Hari i Megan su imali kratko izlaganje na bini, piše "New York Post". Njihovo pojavljivanje do samog kraja bilo je obavijeno velom tajne, pa samim tim i nisu bili najavljeni kao govornici.

Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

- Hari je u svom obraćanju, govorio najviše o mentalnom zdravlju. On je priznao kako poslednjih godine ide na terapiju jer mu je neophodna kako bi prevladao traumu zbog gubitka majke - navodi izvor za ovaj medij i dodaje:

- Nekadašnji princ, govorio je i o tome kako su događaji iz njegovog detinjstva ostavili i te kako veliki trag. Hari se osvrnuo i na "Megzit", rekavši da je sve to bilo izuzetno teško za njega i Megan. Ipak, on je naglasio da uprkos svetu tome, nijednog momenta ne žali zbog svoje odluke, jer želi da zaštiti svoju porodicu. On ne želi da Megan i njihov sin Arči prolaze kroz ono kroz šta je on prolazio kao dete.

Ovo nije prvi put da je Hari govorio o psihičkom zdravlju. U intervjuu za "The Telegraph" 2017. godine rekao je da je isključio sve emocije na dve decenije, pre  nego što je potražio profesionalnu pomoć.

Megan je u svom obraćanju pričala o suprugu

Nakon što je Hari dirnuo prisutne svojim govorom, javnosti se obratila i Megan Markl.

Ona je odlučila da ovog puta govori isključivo o svom suprugu, jer mu mnogo duguje i želi čitavom svetu da pokaže da mu je ogromna podrška u svemu.

Hari je zbog Megan promenio sve, ali sada postaje svestan da mu oni veoma nedostaju

Izvor tvrdi da su na događanje došli privatnim avionom i da su verovatno odseli u vili Serene Villiams. Poznato je da su ona i Megan veoma bliske prijateljice.

Inaće, otkako su napustili svoje položaje u kraljevskoj porodici, Megan i Hari žive sa sinom u Vankuveru.

Megan i Hari uplovili su u nove poslove

Megan i Hari su na početku godine naglasili da će 2020. godinu posvetiti malo drugačijim poslovima nego do sada.

Zato i ne čudi njihovo pojavljivanje na ovakvom samitu.

Oni su na svom zvaničnom Instagramu naveli da će se baviti "pozitivnim temama", gde će mesečno pratiti samo jednu stranicu, i na taj način doprineti njihovom radu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sussex Royal (@sussexroyalmh) дана 6. Феб 2020. у 5:35 PST

Ali, kako prenosi britanska štampa Megan Markl će se osim humanitarnim radom baviti još jedim veoma zanimljivim poslom.

Naime, reč je o pojavljivanju u kanadskom rijaliti šou programu pod nazivom “I Do, Redo”. U pitanju je rijaliti o drugim venčanjima, u kojem će se Megan pojavljivati više puta. Više o ovome pogledajte OVDE!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle Daily (@meghanmarkledaily_) дана 9. Феб 2020. у 1:05 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti

Novi dečko Anđelke Prpić: Glumica uhvaćena u njegovom zagrljaju?

Novi dečko Anđelke Prpić je tema o kojoj javnost u poslednje vreme često raspravlja, s obzirom na to da je popularna glumica stavila tačku na decenijski brak sa preduzetnikom, Dariom Prpićem, prošle godine. Iako je više puta isticala da kada onaj pravi naiđe, neće ga kriti, izgleda da je Anđelka ipak rešila da pričeka sa objavljivanjem nove emotivne romanse.

04/03/2021

520 pregleda

Saznajte više