Opra Vinfri prva komšinica: Hari i Megan se preselili u novi dom (foto)

Opra Vinfri prva komšinica: Hari i Megan se preselili u novi dom (foto)

Autor: | 13/08/2020

0

Princ Hari i Megan Markl pre nekoliko dana i zvanično su se uselili u njihov novi dom u Kaliforniji. Kako piše američka štampa vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da sina Arčija podižu u mirnom kraju. Zbog toga su rešili da novu nekretinu potraže u Santa Barbari, skupom obalskom gradu blizu Los Anđelesa.

Posle napuštanja kraljevske porodice, Megan i Hari život su nastavili u Kanadi, u rodnom gradu lepe glumice, ali su paparaci narušavali njihov mir. Par je uložio tužbu optužujući neke fotografe da su protiv njihove volje slikali njihovog malog sina Arčija u bašti. Zato su jednoglasno odlučili da se presele i da njihov novi dom bude na nekom mirnom i dobro obezbeđenom mestu. Santa Barbara činila se kao najbolji izbor. Vila od 18.000 kvadratnih metara poseduje 5,4 ari zemlje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dress Like a Duchess (@dresslikeaduchess) дана 13. Авг 2020. у 7:28 PDT

‒ Bračni par preselio se u svoju porodičnu kuću u julu i smestio se u mirnoj intimnosti svog kvarta ‒ rekao je portparol za „Frans pres“, ne potvrđujući adresu njihove nove rezidencije. On je dodao da se par nada da će to biti poštovano radi njihovih komšija i njih samih kao porodice.

Vila izgleda kao palata sa 9 spavaćih soba i 16 kupatila, ima veliki bazen, bioskop, teretanu, spa, biblioteku, kancelariju, vinski podrum. Pored kuhinje koja je urađena u umetničkom stilu, vila poseduje i sobu za igrice i zabavu, teniski teren, garažu za pet automobila i veliko igralište gde će Princ Arči moći da se igra satima. Nekretnina je na privatnom putu, pa će par moći da uživa u svojoj privatnosti bez paparaca.

Pročitajte: Megan šokirana onim što je videla, princ Hari izbezumljeno tvrdi - To dete nije moje!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) дана 24. Јул 2020. у 12:08 PDT

Prema američkim medijima njihova nova kuća nalazi se u Santa Barbari, na oko 150 kilometara severno od Los Anđelesa, gde živi više američkih zvezda kao što su Opra Vinfri, Rob Lou, Elen Dedženeres i drugi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) дана 2. Дец 2018. у 4:18 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti