Ni vest o bebi nije rešila sukob: Kraljica Elizabeta besna zbog nove odluke Megan i Harija

Ni vest o bebi nije rešila sukob: Kraljica Elizabeta besna zbog nove odluke Megan i Harija

Autor: | 18/02/2021

1

Megan Markl i princ Hari glavna su tema u svetskim medijima, još od kada su napustili kraljevsku porodicu i svoj život otpočeli u Sjedinjenim Američkim Državama. O sukobu sa kraljevskom porodicom piše se iz dana u dan, a mnogi su se nadali, da će vest o drugoj bebi, koju Megan i Hari čekaju, omekšati kraljicu. Ipak vojvoda i vojvotkinja od Saseksa doneli su odluku, zbog koje je kraljica Elizabeta besna.

Megan Markl i princ Hari pristali su da budu deo projekta Opre Vinfri. Emisija čije su zvezde upravo Mega n Markl i Hari snima se, a bračni par će, kako prenose domaći mediji progovoriti i o osetljivim temama, poput "Megzita" i odnosa sa kraljevskom porodicom.

Pročitajte: Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam Princ Hari i Megan Markl

 

 

Segment emisije o njihovom odlasku s dvora, trudnoći, ali i životu u Sjedinjenim Američkim Državama, kraljicu je posebno naljutio. Kada je to čula, momentalno je tražila da se Hari i Megan odreknu svih titula i privilegija, koje su im preostale.

Hari će, kako piše "New Idea" morati da se odrekne preostalih počasnih vojnih činova, dok će kraljica najteži udarac zadati Megan Markl.

Pročitajte: Dokaz da susret sa Harijem nije bio slučajnost - Megan Markl godinama kovala plan za ulazak u kraljevsku porodicu

Chris Jackson/Getty Images via GUliver

 

Naime, 2019. godine, kraljica je mesto pokroviteljke "Narodnog pozorišta" koje joj je pripadalo 45 godina, ustupila Megan Markl. Ovaj postupak tada se smatrao gestom kraljičine naklonosti. Sada, čini se, kraljica namerava da joj oduzme ovu titulu, kao i mnoge druge benefite.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još