Dokaz da susret sa Harijem nije bio slučajnost:  Megan Markl godinama kovala plan za ulazak u kraljevsku porodicu

Dokaz da susret sa Harijem nije bio slučajnost: Megan Markl godinama kovala plan za ulazak u kraljevsku porodicu

Autor: | 04/02/2021

0

Glumica poznata po ulozi u seriji "Suits" preko noći je postala tema broj jedan, kada je u svetsku javnost dospela vest da Megan Markl izlazi sa princom Harijem. Od tada, pa do danas Megan je glavna tema svih svetskih medija. Svaki njen korak javnost budno prati, a brojni napisi o tome kako je baš ona "seme razdora" u kraljevskoj porodici, još uvek prate njeno ime.

U prilog tome, da je Megan imala nameru da sedne na tron kraljice Elizabete, mogla bi da govori i fotografija nastala 1996. godine, ispred Bakingemske palate. Naime, Megan se na putovanju, sa drugaricom fotografisala ispred Bakingemske palate. Dvadeset dve godine nakon što je postala supruga vojvode od Saseksa, Megan je kao tinejdžerka sedela na ogradi i pravila bezazlenu fotografiju, ili je po sredi nešto sasvim drugo? Jer ova fotografija poslužila je kao potvrda svima onima, koji smatraju da Megan Markl ima mnogo veći plan za svoju porodicu.

Pročitajte: Britanci besni - Vojvotkinja Megan Markl koristi Arčija da ostvari svoj plan

 

Megan Markl ispred Bakingemske palate 1996. godine. Posted by Neverovali ILI DA on Четвртак, 04. фебруар 2021.

 

Podsetimo, veridba princa Harija i Megan Markl nije prošla bez komenatara o njenom poreklu, ali i braku koji je prethodno imala. Megan je doslovno bila potpuno van svih standarda, koje je kraljevska porodica imala, kada je u pitanju sklapanje brakova njenih članova. Upravo zbog toga i danas uz ime vojvotkinje od Saseksa stoje određene kontroverze, čiji je ona čini se, samo fiktivni akter.

Njena ljubav prema princu Hariju, konstantno je ostajala u senci priča o njenoj nepodobnosti, o njenom "paklenom planu" da zauzme tron, o nameri da Harija odvoji od kraljevske porodice. U znaku tih priča i fotografija ispred Bakingemske palate, pogrešno je shvaćena.

Pročitajte: Mediji bruje, šta će reći Elizabeta - Megan i Hari osvanuli na svim naslovnim stranama

 

 

Mlada Megan Markl ni slutila nije, kada se te 1996. godine našla ispred Bakingemske palate, da će dve decenije kasnije biti član kraljevske porodice. Ona prema Hariju oseća ljubav, koja je očigledna iz svakog njihovog koraka, a plan o osvajanju trona deo je legende, koja je prati od dana, kada je na ruku stavila verenički prsten. Teret koji je svojevremeno pratio Lejdi Di, danas prati Megan, a svaki njen potez, obavezno je barem u jednom delu javnosti shvaćen dvosmisleno, što vojvotkinji od Saseksa ne pada ni malo lako.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti