Pogledali smo prve dve epizode serijala „I tek tako...“: Buster doza „Seksa i grada“ bila nam je neophodna

Pogledali smo prve dve epizode serijala „I tek tako...“: Buster doza „Seksa i grada“ bila nam je neophodna

Autor: | 15/12/2021

0

I tek tako, posle skoro dve decenije, omiljeni njujorški kvartet postao je trio. Svet je odbrojavao dane i minute do nastavka serije koja je pomerila granice televizije, i vizije uopšte, pa su Keri, Šarlot i Miranda opravdano bile pod posebnom „prismotrom“. Ali, da odmah razjasnimo – And Just Like That... nije novi početak, već nastavak i logičan sled okolnosti.

Pročitajte: Cena je prava sitnica, ali zaista - Keri Bredšo izdaje legendarni stan u Njujorku (foto)

Promo

 

Već u prvim epizodama, koje su prošlog četvrtka postavljene na striming-platformu HBO GO, možemo da vidimo koliko je sa glavnim junakinjama evoluirao i njihov ljubavni život. Na prvi pogled sasvim je uobičajen za dame u tim godinama. Sve tri su u srećnim brakovima, u istim vezama u kojima smo ih ostavili u poslednjoj epizodi Seksa i grada s početka veka, ali tu su i neki novi likovi koji će bez sumnje doneti zanimljive zaplete i te kako začiniti ovu buster-dozu Seksa i grada koja nam je svima bila neophodna.

Promo

 

Krenimo od Mirande (Sintija Nikson). Pronašla je drugu profesionalnu zanimaciju, ima nešto više sedih nego kada smo je poslednji put videli, još je u braku sa Stivom, a reklo bi se da je jedini problem sa kojim se u životu susreće prilično buran seksualni život njihovog sina tinejdžera. No, uskoro stiže još jedna nevolja kakvoj se ni u snu nije nadala, a igra je „novitet“ u seriji, Karen Pitman.

Promo

 

Šarlot (Kristin Dejvis) suočava se sa drugačijim izazovima: njen suprug Hari načisto je podetinjio i surfuje po ulicama sa mlađom ćerkom koja ne deli majčinu strast prema modi, dok je starija pravo muzičko čudo od deteta. Šarlot će stare prijateljice upoznati sa novom (Nikol Ari Parker) i već iz prvog susreta možemo naslutiti da nas u narednim epizodama čekaju razna uzbuđenja.

Promo

 

A naša omiljena kolumnistkinja Keri Bredšo (Sara Džesika Parker)? Zatičemo je sa Gospodinom Zverkom, da, ali ljubav njenog života vrlo brzo će izaći iz priče. I to na šokantan način koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pogotovo ne okorele fanove kultnog para.

Pročitajte: I tek tako - Keri i Zverka zasenili sve na premijeri nastavka kultne serije (foto)

Promo

 

Autori serije najavili su povratak još nekog za kim je Keri svojevremeno lomila noge i srce, ali nećemo vam reći o kome se radi. Možda će se pojaviti i neka nova simpatija? Videćemo... U svakom slučaju, Keri će morati da se snađe u neočekivanim okolnostima, a među njima je i podkasterka sa kojom sarađuje (Sara Ramirez) i uz koju se upoznaje sa rodnom terminologijom 21. veka, što će doneti niz komičnih situacija.

Promo

 

Nove epizode na HBO GO stižu četvrtkom, naravno sa prevodom, pa gledaoci u našoj zemlji imaju priliku da prate dogodovštine glavnih junakinja u isto vreme kad i ostatak planete. Ako nameravate da budete u toku sa aktuelnom svetskom produkcijom, dovoljno je da se registrujete na HBO GO platformu. Registracija je jednostavna, sigurna i brza, bez ugovorne obaveze, a možete da je otkažete kad god želite. No, sigurni smo da, kad jednom stignete do popularnog striming servisa, više nećete želeti da ga napustite.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti