I tek tako: Keri i Zverka zasenili sve na premijeri nastavka kultne serije (foto)

I tek tako: Keri i Zverka zasenili sve na premijeri nastavka kultne serije (foto)

Autor: | 09/12/2021

0

Keri i Zverka zvezde premijere

I to smo dočekali... Oči celog sveta sinoć su bile uprte u Njujork, gde je održana premijera „reboota“ kultne serije „Seks i grad“. Crvenim tepihom prodefilovale su sve glavne junakinje osim Samante, koju nećemo gledati u nastavku „And Just Like That“.

Pročitajte: Šta se dogodilo sa Samantom Džons - Pričalo se da su je ubili, a sada je konačno otkriveno šta su joj učinili

Getty Images

 

Sara Džesika Parker odala je počast svojoj Keri Bredšo. Za veliki dan izabrala je haljinu omiljene kuće „Oscar de la Renta“ i cipele od roze satena iz kolekcije „Duchess“ koju je lično dizajnirala. Društvo su joj pravili suprug Metju Broderik i sin Džejms. U jednom trenutku pridružio joj se i famozni Gospodin Zverka, što je bila prava poslastica za fotoreportere. Ipak, Kris Not je poljupce sačuvao za suprugu Taru Vilson.

Pročitajte: Druga strana hladnog Zverke - Kris Not je super tata, fotografija oduševila svet

Getty Images

 

U „Muzeju moderne umetnosti“ videli smo i Šarlot, odnosno Kristin Dejvis, i njenog televizijskog muža Evana Hendlera. Sintija Nikson, poznatija kao Miranda Hobs, stigla je u pratnji Dejvida Ejgenberga, koji igra njenog supruga Stiva, i „sina“ Brejdija (Nil Keningem). Bila je tu i Nikol Ari Parker, jedan od „noviteta“ u nastavku priče.

Pročitajte: Kraj jednog prijateljstva - Preminula zvezda serije Seks i grad

Getty Images

 

 

Getty Images

Getty Images

 

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još