Šuška se: Kim Katral dobija zamenu u novom nastavku serije "Sex i grad" - Ona bi mogla da bude nova Samanta? (foto)

Šuška se: Kim Katral dobija zamenu u novom nastavku serije "Sex i grad" - Ona bi mogla da bude nova Samanta? (foto)

Autor: | 19/01/2021

0

Nastavak serije "Sex i grad" zvanično se snima, a to je na svom "Instagram" profilu podelila i Sara Džesika Parker. Ipak, fanovi su podeljenog mišljenja, od kada je u svetskoj javnosti, kao bomba, odjeknula vest da Kim Katral neće biti deo nove sezone.

Kako mnogi kažu, Kim u ulozi Samante je definitivno nezamenjiva, a serija bez nje više zaista neće biti ista. Ipak, tim serije "Sex i grad" možda u potpunosti nije odustao od Samantinog lika, uvidevši koliko su fanovi vezani za tu junakinju popularnog televizijskog hita.

Pročitajte: “Seks i grad” na srpski način - Ilda, Marina Visković, Dajana i Marina Tadić haraju Beogradom (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija)

Nastavak serije "Sex i grad" kako se ovih dana šuška, moga bi dobiti novog člana tima, glumicu, koja bi zamenila Kim u ulozi legendarne Samante. Čini se da je tim serije bio zainteresovan da ulogu Samante poveri glumici Dženifer Kulidž, poznatoj po brojnim ulogama u najgledanijim filmskim komedijama.

I dok su neki smatrali da je ona dobar izbor, neki su naravno tvrdili da je Kim nezamenjiva. A Dženifer se i sama oglasila povodom nagađanja o njenom učešću u nastavku hit serije.

- Bila sam i još uvek sam veliki obožavalca serije. To je jedna od onih serija koje možete gledati iznova i iznova, a da vam nikad ne dosade. Ipak, smatram da niko nije dostojna zamena za Kim, čiji sam veliki fan - prenosi glumičine reči "People!".

Pročitajte: Kim Katral - Nisam više ona žena koju ste poznavali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Dženifer je izgleda, kao i većina fanova, stava, da je Kim nezamenjiva. A šta nas očekuje u nastavku hit serije, i kako će sve to izgledati bez Samante, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dave Kotinsky, Getty Images via Guliver; Instagram

Slične Vesti