"Seks i grad": One se posle 17 godina vraćaju na male ekrane, ali ne u punom sastavu

"Seks i grad": One se posle 17 godina vraćaju na male ekrane, ali ne u punom sastavu

Autor: | 12/01/2021

0

Serija "Seks i grad", posle 17 godina, ponovo će zabavljati i oduševljavati publiku širom sveta. Vest o snimanju novih epizoda serije, koja se emitovala od 1998. do 2004. godine, potvrdile su glavne junakinje na društvenim mrežama. Sara Džesike Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis, na svojim "Instagram" profilima podelile su trejler najnovijeg nastavka serije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker)

Jedina od slavne četvorke koja nije objavila video je glumica Kim Katral, što ukazuje na to da nju nećemo gledati u novoj sezoni, a o tome pišu i svetski mediji. Iako se ova informacija već neko vreme provlači kroz medije, sada je kristalno jasno da je Kim neće tumačiti lik Samante Džons.

- Tokom života svi stalno učimo, a ja sam naučila da želim da radm samo s dobrim ljudima i da se zabavljam - rekla je 2019. godine Kim za "Daily Mail". A kada su je pitali da li želi ponovo da glumi Samantu, kratko je rekla:

- Nikad. To nije za mene.

Pročitajte: Ovako danas izgleda Samantin dečko Smit Džerod, iz serije “Seks i grad”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Magazyn Example (@examplepl)

Kada je Sara Džesika Parker objavila da se serija "Seks i grad" vraća na male ekrane, fanovi su odmah krenuli da je bombarduju pitanjima zašto nema Kim. Mnogi su je direktno pitali da je svađa između njih dve bila razlog, a glumica je rešila da prekine nagađanja i iskreno je napisala:

- Nije istina da je ne volim. Nikada to nisam rekla i nikada ne bih. Samanta nije deo ove priče, ali će uvek biti deo nas, bez obzira gde smo ili šta radimo. I nama je, kao i vama, žao i faliće nam Kim. Mnogo smo je voleli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by HBO/Newsmakers via Guliver

Slične Vesti

Pročitajte još