Pun pogodak! Tamara Vučić pleni lepotom u haljini koja će se svideti svakoj dami

Pun pogodak! Tamara Vučić pleni lepotom u haljini koja će se svideti svakoj dami

Autor: | 19/10/2023

0

Haljina Tamare Vučić ponovo privlači pažnju

Aleksandar i Tamara Vučić ovih dana borave u zvaničnoj poseti Narodnoj Republici Kini i otkad je izašla iz aviona oduševljava nas svojim modnim izdanjima.

Profimedia

 

Fotografi su je slikali na aerodromu i tada je ponela elegantnu crnu haljinu srednje dužine, preko koje je ležerno prebacila moderan kaput svetloplave nijanse sa interesantnim detaljima od krzna i srebrnim vezom.

Profimedia

 

Za formalni prijem prva dama Srbije odabrala je tamnoplavu haljinu do poda, sa zanimljivim belim detaljem. Uz to mala srebrna klač torba i crveni karmin – perfekcija.

Profimedia

 

Nismo ni sumnjali da će i ostatak njenog boravka u Kini proći kao mala modna revija. Gospođa Vučić je prisustvovala i izložbi posvećenoj kulturnom nasleđu Turkmenistana i pokazala da naizgled jednostavna haljina može da ima pravi efekat ako neko ume da je iznese.

Instagram

 

Supruga Aleksandra Vučića ponela je za ovu priliku midi haljinu dugih, blago puf rukava. Zanimljiva kragna dala je ovom komadu poseban pečat. Dezen je takođe jako zanimljiv - sitno belo cveće na grimiznoj boji sa pojedinim tamnijim detaljima. Diskretni kaiš za strukiranje, i to je to!

Instagram

 

Cipele Tamare Vučić već smo imali prilike da vidimo na jednoj drugoj izložbi, što samo pokazuje da prva dama Srbije jeste žena od stila, ali i da vodi računa da njeni komadi mogu da idu uz više autfita.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti