A kažu da ove boje nikako ne idu: Tamara Vučić prekršila modno pravilo u velikom stilu

A kažu da ove boje nikako ne idu: Tamara Vučić prekršila modno pravilo u velikom stilu

Autor: | 08/10/2023

1

Stil Tamare Vučić je besprekoran

Prva dama Srbije Tamara Vučić tradicionalno je otvorila Ethnology festival u Etnografskom muzeju u Beogradu i pokazala da modna pravila ne moraju slepo da se prate.

Boško Karanović

 

Naime, supruga Aleksandra Vučića opčinila je prisutne crnom satenskom haljinom do poda. Zanimljivi detalji poput neobičnih bretela i belog pojasa u etno stilu, koji se savršeno uklapa u temu događaja, naizgled jednostavnu haljinu učinili su zaista posebnom.

Boško Karanović

 

Ono što je svima upalo u oko je predimenzionirani teget sako koji je prva dama Srbije komotno prebacila preko ramena.

Pročitajte: Srpski vez raspametio Njujork - Tamara Vučić za važan događaj odabrala autentični etno motiv

Stara škola pravila u oblačenju nalaže da u autfitu ne smeju da se spoje teget i crna, i ova kombinacija je predugo imala lošu reputaciju. Ovaj mit u oblačenju poslednjih godina svi pokušavaju da razbiju jer je kombinacija i više nego komplementarna.

Boško Karanović

 

Teget je moderna, neutralna boja koja u kombinaciji sa klasičnom i elegantnom crnom daje šik rezultat. Kombinacija ove dve boje daće dubinu i novu dimenziju vašem autfitu, koji će u ovom slučaju biti daleko zanimljiviji od monohromatskog looka.

Pročitajte: Doručak Tamare Vučić ne košta više od 400 dinara - Na stolu zdrave namirnice i jedan napitak za vitku liniju

Uz ovu kombinaciju lepo je imati i zanimljiv asesoar, poput onog koji je gospođa Vučić ponela za ovu priliku. Diskretna, a efektna, retro torbica metalnog kaiša zaokružila je ceo autfit, a prva dama Srbije je dokazala da kršenjem modnih pravila možete da dobijete rezultat koji oduzima dah.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti