Rada Manojlović se pohvalila haljinom koju je za 1.800 dinara kupila preko interneta FOTO

Rada Manojlović se pohvalila haljinom koju je za 1.800 dinara kupila preko interneta FOTO

Autor: | 19/07/2023

0

Haljina Rade Manojlović košta 1.800 dinara

Iako jedna od najtraženijih, pa i najplaćenijih pevačica, Rada Manojlović nije podlegla čarima slave, već je ostala skromna i jednostavna. O tome svedoči njen stil života, pa i činjenica da je među retkima u svojoj branši koji odolevaju skupim brendovima.

Dejan Milićević

 

Komentarišući kolege koji odvajaju pravo bogatstvo za kupovinu garderobe, Rada je na televiziji Prva izjavila:

– Mislim da su oni podlegli pritisku okoline. Ne kažem da ja to nisam imala. Verujte, meni su starije koleginice, velike zvezde, govorile: „Ne možeš takva da se pojaviš u emisiji ili na aerodromu.“ Savetovale su mi da od prve veće zarade, makar i ne jela, kupim „Chanel“ tašnu ili bundu.

Pročitajte: Zar s Radinom dvojnicom?! Haris Berković kreće sve ispočetka, sad laže nju FOTO

Kako je istakla, još tada je, na samom početku karijere, shvatila da se većina pevača pridržava „kalupa“ kako bi zvezda trebalo da izgleda i da se oblači.

ATA Images

 
 

– Govorili su mi da je nužno da imam određene statusne simbole, kao što je „Rolex“ sat, predlagali su da stavim silikone ili uradim neke druge intervencije. Ja sam „inadžija“ na tatu, pa sam uvek išla iz kontre. Smatrala sam da ljudi ne treba da te vole samo zbog izgleda, već moraš i nešto iznutra da im ponudiš. Ne razumem osobe koje su opterećene formom, a ne suštinom. Kada bih svakog dana morala da razmišljam o modnoj kombinaciji kojom ću pridobiti neke nove ljude, ja bih „prsla“ – priznala je Rada.

Pročitajte: Zbog njega je Rada ostavila Milana - Ovako danas izgleda fatalni Momir Gajić FOTO

– Znate li koliko košta ova haljina na meni? Ni dve hiljade dinara. Sestra mi je poručila onlajn, mislim da je platila 1.800 dinara. Moj stav je da stvari ne nose mene, nego ja njih. Bitno mi je kako se osećam u onome što obučem. Šta mi vredi ako sam obukla nešto skupo, a nemam energiju za nastup od dva sata? Hoće li publika da me gleda kako stojim sa tašnom na sceni? To bi bila slika bez tona – zaključila je Rada Manojlović koju mnogi cene ne samo zbog glasa već i zbog iskrenosti.

Prva TV printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević

Pročitajte još

Najnovije vesti