Ne preterujemo - ovo je najlepše izdanje Tamare Vučić do sada: Čista romantika na Svetosavskom balu

Ne preterujemo - ovo je najlepše izdanje Tamare Vučić do sada: Čista romantika na Svetosavskom balu

Autor: | 19/01/2024

0

Izgled Tamare Vučić oduševio

Navikli smo da nas prva dama Srbije Tamara Vučić svakim istupanjem u javnosti oduševi modnom kombinacijom. Bilo da je na formalnom sastanku ili prelepoj svečanosti, gospođa Vučić uvek ponese savršeno skrojenu kombinaciju divnih boja koje kao da su pravljene za nju.

Miomir Milić

 

A onda postoje i balovi. Tamara Vučić posebno oduševi na gala večerima, kada izabere haljine kojima svaki put prevaziđe sebe.

Boško Karanović

 

Tako se desilo i na tradicionalnom Svetosavskom balu sinoć u dvorcu Hofburg, a kada vam kažemo da nas je izgled Tamare Vučić ostavio bez daha, apsolutno ne preterujemo.

Pročitajte: Detalj iz biografije o kome se malo zna - Evo koliko godina zapravo ima Tamara Vučić

Haljina Tamare Vučić ima tanke bretele i skrojena je u više podsuknji od tila.

Nijansa same haljine je između svetloplave i bledolila, koje savršeno pristaju tenu prve dame Srbije.

Duž cele haljine nalaze se kako veći ukrasi, tako i vez od cveća, koji je ovoj haljini dao novu dimenziju i učinio je dodatno zanimljivom. 

Instagram

 

Ne samo da je izabrala jednu od najlepših haljina koju smo imali prilike da vidimo na njoj (a prilika za to je zaista bilo pregršt), već je Tamara Vučić odlučila da uradi nešto potpuno drugačije za svoje izdanje na Svetosavskom balu.

Naime, prva dama Srbije, koja je poznata po prirodnom mejkapu i dugoj isfeniranoj kosi, odlučila je da malo promeni „look“.

Pročitajte: Tatina sreća - Mali Vukan Vučić ima samo jednu želju za oca Aleksandra, Tamara ostala bez teksta

Za ovu priliku posebno je istakla oči jačom šminkom, a kosu je uvila i sklonila sa lica. Minđuše takođe privlače veliku pažnju.

Izgled Tamare Vučić potpuno nas je oborio s nogu i krivo nam je što ne možemo da vidimo za koje cipele se odlučila prva dama Srbije, ali sigurni smo da ni prilikom tog izbora nije pogrešila.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti