Prva dama u prvom redu: Tamara Vučić očarala belom haljinom golih ramena koja ne prašta nijednu manu

Prva dama u prvom redu: Tamara Vučić očarala belom haljinom golih ramena koja ne prašta nijednu manu

Autor: | 22/05/2023

0

Haljina Tamare Vučić je besprekorna

Atelje Igor Todorović predstavio je novu kolekciju izrađenu od najplemenitijih tkanina pod nazivom BELLA. “Belo nije samo belo! U dodiru sa svetlošću transformiše se u boju duha i daha, postaje sunce i mesec, postaje inspiracija”, poručio je renomirani kreator.

Boško Karanović

 

“Inspiracija nam je bila hrabra životna priča Svetlane Slapak koja pati od problema sa albinizmom i slabovidošću od 98%. Njena istrajnost da uči, radi na sebi samostalno koračajući kroz život u civilizaciji vizuelnog, ponukla nas je da preskočimo barijere pojavnog i osvojimo suštinske ciljeve univerzalnih vrednosti,” rekao je Igor Todorović dodajući da je modna kuća na čijem je čelu želela da pošalje poruku da je najvažnije biti čovek, pokazati ljubav, poštovanje, pristojnost i svest da smo svi podjednako vredni i da svima pripada lepota.

Pročitajte: Korekcija kojoj ni prva dama nije odolela - Tamara Vučić malom promenom na licu dobila nežniji izraz FOTO

Boško Karanović

 

Među brojnim ličnostima iz javnog života koje su prisustvovale reviji, lepotom, harizmom, pa i savršenim stilom, izdvajala se prva dama Tamara Vučić. U skladu sa temom događaja gospođa Vučić se opredelila za belu haljinu uskog kroja, koja joj je savršeno stajala. Modnu kombinaciju je upotpunila crvenim sandalama, malom belom torbom i bisernim minđušama.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti