Potpuno prirodna: Tamara Vučić se slikala bez trunke šminke, da li je moguće da izgleda ovako

Potpuno prirodna: Tamara Vučić se slikala bez trunke šminke, da li je moguće da izgleda ovako

Autor: | 25/08/2023

0

Lice Tamare Vučić je besprekorno

Tamara Vučić prava je inspiracija mnogim ženama, što zbog diplomatskih misija u kojima učestvuje, tako i zbog besprekornog modnog stila. Svaka njena objava na Instagramu je praznik za oči. Prva dama Srbije redovno objavljuje fotografije autfita i metropola koje posećuje, a često možemo da je vidimo i u njenom omiljenom okruženju - prirodi.

Instagram

 

Supruga Aleksandra Vučića obožava da putuje po Srbiji i da se divi prirodnim lepotama naše zemlje. Obilazi manastire, uživa na suncu i ima duge šetnje kroz predivne šume.

Pročitajte: Vukan Vučić napunio 6 godina - Srećan ti rođendan, oko moje

 

Ovog puta gospođa Vučić je napisala objavu o prirodnim resursima koje moramo da čuvamo, a njen izgled oduševio je njene pratioce.

Instagram

 

– "Ako postoji nešto zaista misteriozno na ovoj planeti, onda je to voda", Loren Ajsli. Prirodni nepresušni izvori bistre vode su svojevrsna magija, neprocenjivo bogatsvo i prava retkost. Temperatura vode ovof izvora gvožđevite vode, u narovu poznata kao "gvozdena voda" ili "crvena voda" je oko 5 stepeni. Temperatura vazduha u očaravajućoj prirodi sa slike je za preko 10 stepeni niža od prosečne izmerene na suncu, svega 50 metara dalje. Želim vam lep i miran vikend u jednom ovakvom ambijentu – poručila je Tamara Vučić na svom profilu.

Pročitajte: Ovako se voli Srbija! Tamara Vučić u nikad viđenom izdanju poslala snažnu poruku, svi su oduševljeni

 

Potpuno opuštena u belom šorcu i heklanoj bluzi spuštenih ramena, Tamara se pretpostavljamo šeta negde u okolini Aranđelovca i Bukulje, mesta poznatih po gvozdenoj vodi. Ležerno izdanje kompletirala je udobnim belim patikama i kačketom, a svi su komentarisali njeno lice bez šminke.

Instagram

 

Evo šta dobra nega i genetika mogu da učine ženi - lice Tamare Vučić izgleda apsolutno besprekorno bez trunke šminke. Prva dama Srbije ionako preferira diskretan mejkap za svaku priliku, a sada možemo da vidimo da joj ni to malo apsolutno nije potrebno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti