Niže modne bravure i ostavlja bez daha: Tamara Vučić zvezda beogradske Nedelje mode, ovo je haljina o kojoj će se pričati (foto)

Niže modne bravure i ostavlja bez daha: Tamara Vučić zvezda beogradske Nedelje mode, ovo je haljina o kojoj će se pričati (foto)

Autor: | 30/11/2022

3

Tamara Vučić oduševila stajlingom

U okviru 50. izdanja beogradske Nedelje mode, u Palati Srbije sinoć je održana revija “Jovanka u boji” kao omaž Jovanki Broz, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je bila i prva dama Srbije Tamara Vučić.

Pročitajte: Prva dama oduševila u Egiptu - Sa ovom kombinacijom nema greške, tako jednostavno, a tako moćno FOTO

Boško Karanović

 

Kao što smo od nje navikli, i ovaj put plenila je stajlingom i sve prisutne ostavila bez daha. Za ovu priliku supruga predsednika Srbije blistala je u srebrnoj mini haljini sa potpisom dizajnera Igora Todorovića, u čijim kreacijama je često viđamo.

Pročitajte: Osvojila Vašington - Tamara Vučić zvezda glamuroznog prijema, pred ovom haljinom niko nije ostao ravnodušan (foto)

Boško Karanović

 

Tamara je uz trendi haljinu sa printom savršeno uklopila klasične Manolo Blanik salonke i klač torbicu, a svedenim nakitom upotpunila je stajling. Blagim talasima u kosi i diskretnom šminkom Tamara je zadivila sve prisutne i pokazala zašto važi za jednu od najstilizovanijih dama iz javnog života.

Komentari (3)

Loading
Aleksa 14:13 30.11.2022
Odgovori

Prva dama je prva dama! Nije potreban komentar. Interesantno bi bilo pokazati kakav stajling imaju ostale dame u Srbiji! Naravno one koje nemaju kucne pomocnice dadilje i koje su domacicevili zaposlene u nekoj od stranih firmi ali u proizvodnji ne u menadzmentu.

Ceca 19:59 30.11.2022
Odgovori

Probudila se Tamara.Odlučila da iskoristi svoju poziciju na najlepši način.

sara CG 00:29 02.12.2022
Odgovori

svaka čast Tamara. Tamara ima harizmu za razliku od Lidije Djukanovic

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti