Ovako se voli Srbija! Tamara Vučić u nikad viđenom izdanju poslala snažnu poruku, svi su oduševljeni FOTO

Ovako se voli Srbija! Tamara Vučić u nikad viđenom izdanju poslala snažnu poruku, svi su oduševljeni FOTO

Autor: | 30/04/2023

0

Poruka Tamare Vučić oduševila Srbiju

Otkako je otvorila profil na Instagramu, Tamara Vučić često deli trenutke iz svog toplog doma, fotografije sa važnih prijema i, naravno, svoje besprekorne autfite koji su uklopljeni sa stilom i ukusom. Prvu damu Srbije viđali smo u Parizu ili Beču, ali pored svetskih metropola ne zaboravlja da obiđe lepote naše države, te je odlučila da posetom manastira Koporin nedaleko Smederevske Palanke pošalje snažnu poruku.

Instagram

 

Manastir Koporin sagradio je despot Stefan Lazarević kako bi se zahvalio Bogu što ga je ostavio u životu 1402. godine u bitki kod Angore, a od pedestih godina prošlog veka ovo sveto zdanje postaje ženski manastir. Nedaleko manastirskog kompleksa nalazi se izvor lekovite vode, za koji kažu da posebno pomaže osobama koji žele da imaju potomstvo. Prelepa legenda vezuje se za ovaj izvor - navodno je tu pao povređeni konj Stefana Lazarevića, koji je, nakon što se napio vode, ponovo ozdravio, te je ovaj izvor nezaobilazno mesto za posetioce manastira.

Pročitajte: Crveni karmin i čipka - Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže

Instagram

 

Tamara Vučić posetila je ovo sveto mesto i pokazala svoje nikad viđeno izdanje. Prva dama Srbija bila je u nikad opuštenijem autfitu - bela majica na duge rukave, neobični crni kombinezon sa užim nogavicama, jednostavne bele patike - idealno za dan u prirodi i posetu crkvi. Uz prelepe prizore manastira i netaknutnog zelenila, supruga Aleksandra Vučića poručila je: "Ništa nije nemoguće onom koji veruje", poruka koju su svi dočekali sa oduševljenjem.

Pročitajte: Vukan ih obožava - Donosimo vam najbolji recept za vafle koji se spremaju u domu Tamare Vučić FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti